Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Alanya 100. yılı coşkuyla kutladı

Alanya 100. yılı coşkuyla kutladı

Alanya Cumhuriyetin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler, Alanya Belediyesi’nin arkasındaki alanda binlerce kişiyi bir araya getirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya 100. yılı coşkuyla kutladı
KAYNAK: İHA

Alanya' da yapılan etkinlikler, ünlü rap sanatçısı Sefo’nun konseri ve 500 drone ile gerçekleştirilen gösteriyle başladı. Sefo’nun enerjik performansı ve drone’ların gökyüzünde oluşturduğu muhteşem görüntüler, geceye damgasını vurdu.

Törende Başkan Böcek konuşma yaptı

Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek, coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin 100. yılını kutladı ve genç nesillere seslendi. Böcek, "Yorulduğunuzda, umutsuzluğa kapıldığında hatta vazgeçmek üzere olduğunuzda aklınıza 100 yıl öncesini getirin. Çanakkale’yi Sakarya’yı Dumlupınar’ı düşünün. İşte o an Gazi Mustafa Kemal’in dediği gibi muhtaç olduğunuz kudretin damarlarınızdaki asil kanda mevcut olduğunu anlayacaksınız” dedi.

Böcek ayrıca, “Bugün Yörük çocuğu Muhittin olarak doğduğum topraklarda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanıysam, bunun adıdır Cumhuriyet” diyerek Cumhuriyetin önemini vurguladı.

Törene kimler katıldı

Etkinliğe Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem ve meclis üyeleri de katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail'in Gazze saldırılarında esir alınanlar için protesto

İsrail'in Gazze saldırılarında esir alınanlar için protesto