Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Aksaray'da köpek kavgası: Benim köpeğim seninkinden daha iyi

Aksaray'da köpek kavgası: Benim köpeğim seninkinden daha iyi

Aksaray'da Hami Ünlü isimli çiftçi, komşusu Fehmi Ayan'la yaptığı köpek tartışması nedeniyle Fehmi Ayan!ı tabancayla ayak bileklerinden vurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aksaray'da köpek kavgası: Benim köpeğim seninkinden daha iyi
MUHABİR: Kamer Durdu

Yeşilova beldesi Alasakallı Mahallesi'nde, 41 yaşındaki çiftçi Hami Ünlü ile 28 yaşındaki komşusu Fehmi Ayan arasında, ilginç bir tartışma çıktı. Tartışmanın odağında ise "Benim köpeğim daha iyi" konusu vardı. İddialara göre, her iki komşu da kendi besledikleri köpeklerin daha üstün olduğunu iddia etmeye başladılar.

Tartışma, gergin bir atmosferde ilerlerken, ne yazık ki çatışma noktasına dönüştü. Kısa süre içinde sözlü çatışma fiziksel bir kavgaya evrildi. Hami Ünlü, durumu kötüleştirerek elindeki tabancayı kullanmaya karar verdi. Fehmi Ayan'ı iki ayak bileğinden vurarak olayın şiddetlenmesine neden oldu.

Çevredekilerin hızlı ihbarı sonucu, olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Fehmi Ayan, hemen ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hami Ünlü ise olayın ardından jandarma tarafından gözaltına alındı.

Bu olay, komşu ilişkilerinin nasıl tehlikeli bir noktaya gelebileceğini gösteriyor ve bu tür çatışmaların şiddete dönüşmemesi için insanlar arasındaki diyalogun ve hoşgörünün önemini bir kez daha vurguluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP anketi: Kılıçdaroğlu kazanırsa yerel seçimlerde ne olur?

CHP anketi: Kılıçdaroğlu kazanırsa yerel seçimlerde ne olur?