Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'nın Cenazesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'nın Cenazesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'nın trafik kazasında yaşamını yitirmesi üzerine düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı. Tören, duygusal anlara sahne oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'nın Cenazesi Son Yolculuğuna Uğurlandı
KAYNAK: İHA

AK Parti İstanbul İl Binası önünde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve birçok partili katıldı.

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı

Cenaze Töreni Fatih Camii'nde Düzenlendi

AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, AK Parti İstanbul İl Binası önünde meydana gelen trafik kazasında hastaneye kaldırıldıktan sonra yaşamını yitirdi. Baltacı için Fatih Camii'nde ikindi namazını müteakip cenaze töreni gerçekleştirildi. Cenazeye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve birçok partili katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, Fatma Sevim Baltacı'nın ailesine taziye dileklerini iletti.

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı-1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Taziye Mesajı

Cenaze töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fatma Sevim kardeşimiz yol ve dava arkadaşımız. Dün akşam tabii bir kaza ile o da ebediyete uğurlanacak. 40 yaşında bir genç evladımız, kızımız. Hele hele bir dava yol arkadaşı olarak haberi aldığımızda hakikaten vurulmuşa döndük. Dava ve yol arkadaşlarının birbirleriyle umulmadık anda bu tür imtihanlara tabi olmaları kolay değil. Biz biliyoruz ki 'Ölüm, hayat, hepsi bizim için birer imtihan'. Burada da böyle bir imtihanı yaşamış oluyoruz. Ben bütün yol arkadaşlarına, dava arkadaşlarına sabr-ı cemil diliyorum. Haklarınızı helal ediniz. Ben inanıyorum ki Fatma Sevim kızımız, evladımız inşallah bu yolda o ebedi aleme, Rabbimin müjdesine ulaşacak şekilde gidiyor. Rabbim bizi cenneti ile cemali ile müşerref eylesin. Bütün ailesine en kalbi hislerimle sabırlar diliyorum. Allah'a uğurluyoruz. Bundan daha güzel uğurlama herhalde olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı-3

Erdoğan, Tabutu Taşıdı

Cenaze namazının kılınmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, tabutu omuzlayarak cenazeyi araca kadar taşıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur'da elektrikli battaniye tüm evi yakıyordu

Burdur'da elektrikli battaniye tüm evi yakıyordu