Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Narin'in Cenazesi Sırasında Bakan Protokol İmzaladı Tepkiler Yükseldi

Narin'in Cenazesi Sırasında Bakan Protokol İmzaladı Tepkiler Yükseldi

Narin Güran'ın cenazesi sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın protokol imzalaması kamuoyunda tepkilere neden oldu. Cenazeye yalnızca Bakan Yardımcısı katıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin'in Cenazesi Sırasında Bakan Protokol İmzaladı Tepkiler Yükseldi
KAYNAK: Haber Merkezi

Narin Güran'ın cenazesi sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mardin Çocuk Evleri Sitesi'nin yapımına ilişkin bir protokol imzaladı. 

Bakanlık ile Kösen Holding ve AZE Grup Yatırım İnşaat Anonim Şirket arasında gerçekleştirilen bu imza töreni, bakanın X (eski Twitter) hesabından paylaşıldı. Paylaşımda, törenin bakanın himayelerinde gerçekleştirildiği belirtildi. Ancak, aynı saatlerde Türkiye’nin gündemini sarsan Narin Güran'ın cenaze törenine Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran katıldı.

Bakan Yardımcısı Bakanlığı Temsil Etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Diyarbakır'da Narin Güran için düzenlenen cenaze törenine katılarak bakanlığı temsil etti. Bakanlığın X hesabından paylaşılan mesajda, Narin'e Allah’tan rahmet dilendi ve hukuki sürecin yakından takip edileceği belirtildi. Bakan Yardımcısı, Narin’i hayattan koparan kişilerin en ağır şekilde cezalandırılması için sürece müdahil olacaklarını vurguladı.

Tepkiler Yükseldi

Bakanın, ülkede büyük yankı uyandıran Narin’in cenazesine katılmaması ve aynı saatlerde bir protokol imza törenine katılması kamuoyunda tepkilere yol açtı. Özellikle sosyal medyada, cenazeye sadece bakan yardımcısının gitmesi eleştirilere neden oldu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Sabah Erken Saatlerde Silahlı Saldırı: İşyerine Kurşun Yağdırıldı

Antalya'da Sabah Erken Saatlerde Silahlı Saldırı: İşyerine Kurşun Yağdırıldı