Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin görevinden istifa etti!

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin görevinden istifa etti!

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin'in istifası ve özel hayatındaki gelişmeler gündemi sarsıyor. Çetin'in görevinden ayrılma kararı ve yaşadığı trajediler merak konusu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin görevinden istifa etti!
KAYNAK: Haber Merkezi

Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, sosyal medya platformları üzerinden istifa dilekçesini paylaştı. Çetin, "06.06.2023 tarihinde üstlendiğim AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevinden bugün itibarıyla Genel Merkezimizden affımı istedim. Şunu ifade ederim ki şahsım üzerinden yürütülen çirkin kampanyadan ailemin ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim" şeklinde açıklamalarda bulundu.

İl Başkanı Murat Çetin'in Özel Hayatı Gündemde

52 yaşındaki AK Parti İl Başkanı Çetin'in, kendisinden 20 yaş küçük olan Avukat Naz Akdoğan ile hayatını birleştirmesi sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı. Nikah merasimine siyaset camiasından da önemli isimler katılmıştı.

Geçmişteki Zor Günler

Murat Çetin, geçtiğimiz yıl yaşadığı acılarla gündeme gelmişti. İl başkanlığı görevine 7 Temmuz'da başlayan Çetin, 6 Şubat depremlerinde önce diş hekimi eşi Aylin Dilbaz Çetin’i, ardından da eczacılık öğrencisi oğlu Mehmet Fevzi Çetin’i kaybetmişti.

Enkazdan Kurtuluşu ve Teşekkürü

Eylül ayında enkaz altından kurtarılan Çetin, o dönemde itfaiye personeliyle buluşmuş ve "6 Şubat depremlerinde göstermiş olduğunuz çaba, gayret ve özveri inkar edilemez. Keza itfaiye ekiplerimizin canla başla çalışmaları neticesinde enkazdan kurtulabildim ve bugün burada sizlere teşekkür edebiliyorum." demişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yönetim Kurulu Üyesinden Rıza Perçin'e İstifa Daveti

Yönetim Kurulu Üyesinden Rıza Perçin'e İstifa Daveti