Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem AK Parti'nin İstanbul ilçe başkan adaylarını tanıtacağı tarih açıklandı

AK Parti'nin İstanbul ilçe başkan adaylarını tanıtacağı tarih açıklandı

AK Parti, İstanbul ilçe başkan adaylarını tanıtacak etkinlik için tarihi belirledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AK Parti'nin İstanbul ilçe başkan adaylarını tanıtacağı tarih açıklandı
KAYNAK: Haber Merkezi

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, 20 Ocak Cumartesi günü İstanbul ilçe başkanlarını tanıtacakları toplantının detaylarını paylaştı. Kurum, Sayın Cumhurbaşkanı ile yapılan istişarelerin ardından, tanıtım etkinliğinin 20 Ocak Cumartesi günü saat 14.00'te Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşeceğini belirtti.

Murat Kurum, Beyoğlu'nda İstanbul Sanayi Odası'nı ziyaret ederken AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile birlikteydi. İSO Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşmesinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kurum, yerel seçim takvimine dair açıklamalarda bulundu.

Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan etkinlikle ilgili konuşan Kurum, "Cumhurbaşkanımızla, teşkilatımızla birlikte istişarelerimizi yaptık. Önümüzdeki Cumartesi günü saat 14.00'te İstanbul'un ilçe belediye başkan adaylarını Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla Haliç Kongre Merkezi'nde tanıtacağız" şeklinde konuştu.

Ayrıca, seçim sürecine yönelik olarak "Bu süreçte güzel bir sonuç elde edeceğimize yürekten inanıyoruz. 31 Mart akşamı ilçe belediye başkanlarımızla birlikte olumlu bir netice almayı hedefliyoruz. Ardından, projelerimizi tanıtmak adına 30 Ocak'ta Ankara'da beyanname tanıtımı gerçekleşecek. İlçe belediye başkan adaylarımızı açıkladıktan sonra detaylı bir proje lansmanını düzenlemeyi planlıyoruz. Bu konuda önümüzdeki süreçte sizlere detaylarıyla bilgi vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Soba gazından zehirlendiler: Baba oğul toprağa verildi

Soba gazından zehirlendiler: Baba oğul toprağa verildi