Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Agora AVM Antalya’ya ‘merhaba’ diyor

Agora AVM Antalya’ya ‘merhaba’ diyor

Odak Group tarafından hayata geçirilen Agora Antalya Alışveriş ve Eğlence Merkezi, seçkin yerli ve yabancı markaları, gurme restoranları, sinema salonları, eğlence merkezi ile 17 Kasım Cuma günü “Merhaba Antalya” diyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Agora AVM Antalya’ya ‘merhaba’ diyor

Odak Group tarafından hayata geçirilen Agora Antalya Alışveriş ve Eğlence Merkezi, seçkin yerli ve yabancı markaları, gurme restoranları, sinema salonları, eğlence merkezi ile 17 Kasım Cuma günü  “Merhaba Antalya” diyor.

 

Adını Antik Çağ’daki Anadolu Medeniyetlerinde; çarşı, pazar, ticaret yeri anlamına gelen ‘Agora’dan alan Alışveriş Merkezilerinin 3. yatırımı olan Agora Antalya Alışveriş ve Eğlence Merkezi ülkenin en önemli turizm merkezi olan Antalya’da ziyaretçileri ile buluşuyor.

 

Antalya Agora Basın Ofisi’nden verilen bilgiye göre, giyimden aksesuara, kozmetikten ev tekstiline, kitaptan teknolojiye kadar Türkiye pazarında yer alan yerli ve yabancı markaları Antalya tüketicisi ile buluşturacak olan Agora Antalya Alışveriş ve Eğlence Merkezi kentin yeni cazibe merkezi olmaya aday. Yaklaşık 2.000 kişiyi istihdam edecek olan Agora AVM bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma özelliği taşırken en son teknolojiyi içeren alanları ile Antalya’nın yeni gözdesi olacak.

 

ulusal ve uluslararası marka ile birlikte konuklarını ağırlamaya başlayacak

 

Odak İnşaat Mühendislik, Madencilik San ve Tic A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Gürcan Oral; 30 yılı aşkın inşaat tecrübelerini, 15 yıllık alışveriş merkezi geliştirme ve yönetim bilgileri ile birleştirerek, perakende sektörünün önde gelen, yenilikçi markalarıyla İzmir ve Sakarya’daki iş ortaklıklarını Antalya’da da devam ettirmeyi hedeflediklerini belirtti. Oral, 17 Kasım 2017 tarihi itibariyle Türkiye pazarında yer alan yerli ve yabancı markaların başarılı karmasıyla, Antalya hedef kitlesinin isteklerine cevap vererek, Antalya’ya merhaba diyeceklerini vurguladı.

 

Kentin Yeni Eğlence Merkezi

 

15 yıllı aşkın alışveriş merkezi yönetimi tecrübesini İzmir ve Sakarya illerinde sürdüren Agora, bölgelerinin en dinamik, en tercih edilen ve en yenilikçi adresi olmaya devam ediyor. Birbirinden seçkin yüzlerce markanın yer alacağı Agora Antalya Alışveriş Merkezi’nde, 7’den 70’e tüm ziyaretçilerin keyifli zaman geçirebileceği Interacvite spor ve macera video oyunları ile Bandit Ekspres, Ghost Busters gibi dünya çapında ilgi gören pek çok oyunun yer aldığı 1000 m²’lik Agora Eğlence Merkezi, son teknolojiye sahip dijital sinema makineleri, Atmos ses sistemleri ve konforlu koltuklar ile hazırlanmış 3 bin 440 m² alanda 8 sinema salonu, en eğlenceli sporlardan biri olan bowling için özel olarak dizayn edilmiş 800 m²’lik Agora Bowling Salonu da bulunuyor.

 

Gürcan Oral; Agora Antalya Alışveriş Merkezi’nin konumuna dikkat çekerek, hızlı kalkınması ve turizm potansiyeli ile Antalya’nın Türkiye’nin en dinamik şehirlerinden biri olduğunu dile getirirken aynı zamanda alışveriş merkezinde ve açılan mağazalarda çalışacak personellerle kentin istihdamına da katkı sağlayacaklarını belirtti.  Oral, Agora Antalya Alışveriş Merkezi ile şehrin modern ve yenilikçi yüzünü yansıtan bir alışveriş merkezi olmasını amaçladıklarını” söyledi.(Haber Merkezi)

 

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hasar çok büyük

Hasar çok büyük