Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem AGC’NİN “MALDİV” GÜNÜ

AGC’NİN “MALDİV” GÜNÜ

“Değerli üyemiz; AGC ailesi olarak iş stresinden sıyrılıp keyifli vakit geçirebileceğimiz; eş ve çocuklarınızla birlikte katılabileceğiniz, yat gezisi düzenliyoruz. Harem Maldiv Yat’ı ile Setur Marina’dan Akdeniz’in mavi sularına açılarak ‘Yaza Merhaba’ diyeceğimiz buluşmaya davetlisiniz.” Her şey bu mesajla başladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AGC’NİN “MALDİV” GÜNÜ

Yakın tarihte hiç olmadığı kadar kalabalık, coşkulu bir etkinlikle son buldu. Tekne sahibi Antalya Setur-Koop Yatçılık Yönetim Kurulu Başkanı Can Sak ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, günün başında birer “Hoş geldiniz” konuşması yapıp iyi eğlenceler dileyip aramıza karıştılar.

IMG_9222

Gençlik yıllarında aynı çalışma odasını paylaştığımız, aynı masada kahve içtiğimiz arkadaşlarımızın büyüyen çocuklarını, aile saadetlerini görmek, eskileri konuşmak, ama hiç dert, gam, tasa, stres yapmadan kendini mavi suların huzuruna bırakmak iyi geldi. Başkan İdris Taş, etkinliğin verdiği keyf ile, “Üyelerimiz isterse bu etkinliği yılda 1-2 kez düzenleyebiliriz” demesi üyeler arasında memnuniyeti arttırdı.

Nizamettin Özmen

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Koca: Özkan Uğur'un tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini söyledi

Bakan Koca: Özkan Uğur'un tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini söyledi