Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem “Afet bölgesinde barınma sorunu yaşayan tek bir memur kalmamalıdır”

“Afet bölgesinde barınma sorunu yaşayan tek bir memur kalmamalıdır”

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, deprem bölgesinde görev yapan memurların barınma sorunu yaşadığını belirterek, hükümete çağrıda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Afet bölgesinde barınma sorunu yaşayan tek bir memur kalmamalıdır”

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, deprem bölgesinde görev yapan memurların barınma sorunu yaşadığını belirterek; “Afet bölgesindeki vatandaşların en iyi şekilde kamu hizmeti alabilmesi için burada görev yapan memurların barınma ihtiyaçları ivedi olarak karşılanmalı, barınma sorunu yaşayan tek bir memur kalmamalıdır” dedi.   

Yazgan’ın bugün yaptığı yazılı açıklama şöyle:

“Devletimiz asrın felaketi sonrası ivedilikle harekete geçmiş, afet bölgesinin yeniden imarına yönelik önemli adımlar atılmıştır. Gıda, eğitim, sağlık gibi hizmetlerin yanı sıra kamu hizmetlerinin de aksamaması için önlemler alınmıştır. Ancak bölgede görev yapan memurlarımızın barınma sorunu hala devam etmektedir. Deprem bölgesinde görev yapan kamu görevlilerinin çoğunluğunun gönüllü olduğunu ve bu memurların barınma ihtiyacının (konteynır-prefabrik) henüz karşılanmadı. Memurlarımız tüm zor şartlara rağmen kamu hizmetlilerinin aksamaması için elinden geleni yapmaktadır. Afet bölgesindeki vatandaşların en iyi şekilde kamu hizmeti alabilmesi için burada görev yapan memurların barınma ihtiyaçları ivedi olarak karşılanmalı, barınma sorunu yaşayan tek bir memur kalmamalıdır.”

ANKA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kimse Kıyafetimize Karışmasın

Kimse Kıyafetimize Karışmasın