Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem 31 Mart Yerel Seçimleri: Sandık bilgilerine erişim başladı

31 Mart Yerel Seçimleri: Sandık bilgilerine erişim başladı

31 Mart Yerel Seçimleri'ne az bir süre kala, seçim süreci hız kazanırken, kullanılacak olan sandıkların bilgileri vatandaşların erişimine açıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
31 Mart Yerel Seçimleri: Sandık bilgilerine erişim başladı
MUHABİR: Kardelen Özdemir

31 Mart Yerel Seçimleri'ne az bir süre kala, seçim süreci hız kazanırken, kullanılacak olan sandıkların bilgileri de vatandaşların erişimine açıldı.

Seçmenler, e-Devlet ve Yüksek Seçim Kurulu'nun resmi internet adreslerinden bu bilgilere kolaylıkla ulaşabilirler.

Yurt Dışında Oy Kullanma İşlemi Başladı

Yurt dışında yaşayan Türkler için oy kullanma işlemi başladı. Bu süreçte, oy kullanma yeri hakkındaki bilgilere ulaşmak oldukça önemlidir.

YSK ve e-Devlet'ten Detaylı Bilgi Alın

Oy kullanma yeri hakkındaki bilgilere ulaşmak için, seçim dönemi içerisinde sandık seçmen listeleri kesinleştikten sonra çeşitli kanalları kullanabilirsiniz. Bu bilgilere, e-Devlet kapısı üzerinden, YSK resmi internet sitesi'ndeki "Nerede Oy Kullanacağım" bölümünden, YSK mobil uygulamasından veya YSK çağrı merkezini arayarak (444 9 975) ulaşabilirsiniz.

OYUNUZU NEREDE KULLANACAĞINIZI GÖRMEK ÇİN TIKLAYINIZ!

Yurt Dışında Oy Verme İşlemleri Bugün Sona Eriyor

Yurt dışında oy verme işlemleri bugün sona eriyor. Bu nedenle, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının bu süreci kaçırmamaları önemlidir.

Seçmen Kaydını E-Devlet Üzerinden Sorgulayın

Seçmen kaydını sorgulamak için e-Devlet Kapısı internet sitesine giriş yapın ve "Giriş Yap" bağlantısını tıklayın. Daha sonra ana sayfadaki arama kutucuğuna "Yurt İçi Seçmen Kaydı Sorgulama" yazarak sisteme erişebilirsiniz. Kimlik doğrulama yöntemini seçerek ekrandaki talimatları izleyin ve sisteme giriş yapın. Seçmen kütüğündeki bilgileriniz, sisteme eriştiğinizde görüntülenecektir.

Ayrıca, seçim dönemlerinde oy kullanacağınız yer bilgileri, Yüksek Seçim Kurulu tarafından bu sayfada görüntülenecektir.

YSK'den Açıklama Geldi

YSK'den yapılan açıklamada, seçim dönemlerinde seçmenlere yönelik bilgilendirme mesajları gönderildiği belirtildi. Bu mesajlar, kayıtlı e-posta adreslerine ve/veya cep telefonlarına iletilmektedir. Eğer bu bilgilendirme mesajlarını almak istiyorsanız, sorgulama sonucu aldığınız sayfada "E-Posta Adresi" ve/veya "Cep Telefonu" bilgilerinizi girebilir ve bilgilendirme almak istediğiniz kutucukları işaretleyebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya nöbetçi eczane 16 Şubat 2024 Cuma

Antalya nöbetçi eczane 16 Şubat 2024 Cuma