Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem 21 gün önce batan Kafkametler'in kayıp 7 mürettebatı aranıyor

21 gün önce batan Kafkametler'in kayıp 7 mürettebatı aranıyor

Ekipler, 21 gün önce şiddetli fırtınada batan Kafkametler'in halen kayıp olan 7 mürettebatını arama çalışmalarını sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
21 gün önce batan Kafkametler'in kayıp 7 mürettebatı aranıyor
KAYNAK: İHA

Zonguldak açıklarında 21 gün önce batan Türk bayraklı Kafkametler adlı yük gemisinin 7 mürettebatından hala haber alınamaması üzerine, arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Geminin 12 mürettebatıyla Rusya'dan aldığı ferro silikon yükünü İzmir'e taşıdığı sırada yaşanan felakette, 5 mürettebatın cansız bedenine ulaşılırken, 7 mürettebat hala kayıp.

21 Gün Önce Batan Kafkametler'in Kayıp 7 Mürettebatı Aranıyor (3)

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD, jandarma, polis ve Kıyı Emniyeti'ne bağlı ekipler, helikopter, bot ve dalgıçlarla birlikte havadan, karadan ve denizden arama tarama çalışmalarını sürdürüyor. Kıyı Emniyeti, mendireklerin taranması konusundaki çalışmalarını aralıksız devam ettirirken, Nene Hatun Gemisi de bu süreçte önemli bir rol oynuyor.

21 Gün Önce Batan Kafkametler'in Kayıp 7 Mürettebatı Aranıyor

Bölgedeki deniz şartlarının zorluğuna rağmen Kıyı Emniyeti ekipleri, geminin parçalanarak kıyıya alınması ve kayıpların arama çalışmalarının sürdürülmesi için planlamalarını sürdürüyor. Şu ana kadar yapılan çalışmalarda geminin içine girilemeyen bölgelerde kayıplara ulaşılamamış olması, geminin balçık ve kum altında olabileceği ihtimalini gündeme getiriyor.

Denizde meydana gelen sis ve olumsuz hava şartlarına rağmen ekipler, gemideki mürettebatın bulunması amacıyla yoğun bir çaba harcamaya devam ediyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sevgililer el ele tutuşup hırsızlık yaptı

Sevgililer el ele tutuşup hırsızlık yaptı