Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem “1 Mayıs’ımız kutlu olsun”

“1 Mayıs’ımız kutlu olsun”

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı tüm Türkiye’de olduğu gibi Antalya’da da kutlandı. Program kapsamında Antalya Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk bırakan sendikalar işçilerin ve emekçilerin bayramını kutladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“1 Mayıs’ımız kutlu olsun”

Türk-İş Antalya Temsilciği, Birleşik Kamu-iş Konfederasyonu Antalya Şubesi ve Hak-İş Antalya Şubesi Atatürk Meydanı’na çelenk sundu. Programa Türk-İş Antalya İl Temsilcisi Cemil Ünal, Birleşik Kamu-İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar, Hak-İş Antalya Şube Başkanı Talha kandil, sendika yöneticileri ve üyeleri katıldı.DSC_0698

Türk-İş Antalya İl Temsilcisi Cemil Ünal, “1 Mayıs’ımız kutlu olsun. İşçinin mücadele günü olan bugün kolay kazanılmadı. 150 yıldır mücadelesi verilen emek, sermaye eşitliğini sağlayabilmek için alanlarda olduğumuz, taşerona dur diyebildiğimiz, esnek çalışma ile ilgili sıkıntıların ortadan kalkması için haykırdığımız, emeğin sermaye tarafından ezilmemesi için hamlelerin yapıldığı bir bayram. Başta basın emekçilerine ve sendikalara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 1 Mayıs’ımız, bayramımız kutlu olsun.

DSC_0745-2

Hak-İş Antalya Şube Başkanı Talha Kandil, “1 Mayıs’ımız kutlu olsun. Refah dolu yarınlar için alanlarda haykırıyoruz. Bütün çalışanların toplu sözleşme düzenini koruyacak, çalışanların aileleri ile birlikte insanca yaşamasına imkan tanıyacak ücret düzenlemesinin yapılmasını talep ediyoruz. Milli gelirden, ekonomik büyümeden ve refah artışından pay istiyoruz. Esnek çalışmanın insana yakışır şekilde ele alınmasını istiyoruz. Birliğimiz daim, 1 Mayıs’ımız kutlu olsun” diye konuştu.

DSC_0705DSC_0739-1DSC_0728DSC_0709

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milletvekili Başkan halkla yürüdü

Milletvekili Başkan halkla yürüdü