Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Genel Yılmaz Katmer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Yılmaz Katmer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yılmaz Katmer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?
KAYNAK: Haber Merkezi

AKP Rize İl Başkanlığı'na Yılmaz Katmer atandı. Vatandaşlar Yılmaz Katmer ile ilgili bilgileri araştırmaya başladı. Detaylı bilgileir haberimizde topladık.

Yılmaz Katmer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Yılmaz Katmer, 20 Ekim 1966'da Rize'nin Pekmezli köyünde doğdu ve eğitimini Rize Ticaret Lisesi'nde tamamladıktan sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde devam etti.

Yılmaz Katmer'in eğitimi nedir? 

Yılmaz Katmer, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünde eğitim gördü. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, yüksek lisansını Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümü'nde tamamladı. Profesyonel kariyerine serbest muhasebeci olarak başlayan Katmer, şu anda Serbest Muhasebeci Mali Müşavir unvanına sahip ve iki farklı şirketin ortaklar kurulu başkanlığını yürütüyor.

Yılmaz Katmer Kimdir Nereli Kaç Yaşında 2

Yılmaz Katmer'in sosyal faaliyetleri

Yılmaz Katmer, Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası, Rize Ticaret ve Sanayi Odası, Rize Ticaret Borsası, Çay-Kur Rize Spor Kongre Üyeliği ve Disiplin Kurulu Başkanlığı, Müsiad Rize Şubesi, Ensar Vakfı Rize İl Yönetim Kurulu, Şeyh Camii Yaptırma Derneği ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Vakıf Meclis Üyeliği gibi birçok kuruluşta aktif olarak görev almaktadır.

Yılmaz Katmer'in siyasi kariyeri

Katmer, 2023 Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde Rize AKP'den aday adayı olmuş ancak seçilememiştir. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensibiyle yapılan bu atama, partinin sosyal medya hesabından duyurulmuştur. Paylaşımda, eski il başkanı Hikmet Ayar'a ve onun yerine vekalet eden Yunus Çoruh'a teşekkür edilerek, yeni il başkanı Yılmaz Katmer'e başarı dileklerinde bulunuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AKP'de 4 yeni il başkanı atandı

AKP'de 4 yeni il başkanı atandı