Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Seda Güven Kimdir? Kaç Yaşında? Seda Güven Nereli? Evli Mi?

Seda Güven Kimdir? Kaç Yaşında? Seda Güven Nereli? Evli Mi?

Seda Güven Kimdir? Kaç Yaşında? Seda Güven Nereli? Evli Mi? merak edildi. İşte Seda Güven Kimdir? Kaç Yaşında? Seda Güven Nereli? Evli Mi? sorularının cevabı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Seda Güven Kimdir?  Kaç Yaşında? Seda Güven Nereli? Evli Mi?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Seda Güven Kimdir?  Kaç Yaşında? Seda Güven Nereli? Evli Mi? merak edildi. İşte Seda Güven Kimdir?  Kaç Yaşında? Seda Güven Nereli? Evli Mi? sorularının cevabı. 

Seda Güven Kimdir?

Seda Güven, 28 Ağustos 1984 tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde doğmuş, Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Sanat dünyasında geniş bir kitle tarafından tanınan Güven, başarılı performanslarıyla dikkat çekmektedir.

Seda Güven Kaç Yaşında?

Seda Güven, 28 Ağustos 1984 tarihinde doğmuş olup, 2024 itibarıyla 40 yaşındadır.

Seda Güven Nereli?

Seda Güven, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde doğmuş ve burada büyümüştür.

Seda Güven Ne İş Yapar?

Seda Güven, oyunculuk kariyerinde birçok başarılı projeye imza atmış bir sanatçıdır. 2002-2005 yılları arasında "Ekmek Teknesi" adlı dizideki rolüyle ilk çıkışını yapmış, ancak geniş kitleler tarafından tanınması 2010-2012 yıllarında "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisindeki "Meltem" karakteri ile gerçekleşmiştir. Ayrıca 2014 yılında "Kurt Seyit ve Şura" dizisinde Valentina Verjenskaya karakterini canlandırmış ve 2017 yılında "Kaç Kaça Bilirsen" adlı psikolojik komedi filminde başrol oynamıştır. Güven, sinema, dizi ve tiyatro alanında yeteneklerini sergileyerek başarılı bir kariyere sahiptir.

Erken Dönem ve Eğitim Hayatı

Güven, moda tasarımına olan ilgisini genç yaşlarda göstermiş, lisede moda tasarımı eğitimi almıştır. Daha sonra Marmara Üniversitesi Tekstil Tasarım Bölümü'nde eğitimini sürdürerek, tasarım alanındaki yeteneklerini geliştirmiştir.

Kişisel Hayatı

Seda Güven, Balıkesir'de annesi Serpil ve babası Oğuz Güven ile birlikte büyümüştür. 13 Kasım 2014 tarihinde ünlü şarkıcı Keremcem ile evlenmiş, ancak çift 21 Ağustos 2015 tarihinde boşanmıştır. Güven, 21 Haziran 2019 tarihinde iş adamı Ali Güzel ile yeniden evlenmiştir. Bu evlilikten 25 Aralık 2020'de bir oğlu ve 21 Ağustos 2022'de bir kızı dünyaya gelmiştir. Güven’in babası Oğuz Güven, 17 Temmuz 2021 tarihinde vefat etmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Filenin Sultanları'nın çeyrek finaldeki rakibi belli oldu

Filenin Sultanları'nın çeyrek finaldeki rakibi belli oldu