Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Sanat Dünyası Yasta: Metin Arolat Hayatını Kaybetti

Sanat Dünyası Yasta: Metin Arolat Hayatını Kaybetti

Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Tarık Çelik, aniden fenalaşarak hayatını kaybeden Metin Arolat için başsağlığı mesajı yayınladı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sanat Dünyası Yasta: Metin Arolat Hayatını Kaybetti

Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Tarık Çelik, sahnede şarkı söylerken aniden fenalaşarak 52 yaşında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat için başsağlığı mesajı yayınladı. Çelik, Arolat'ın Alanya'daki okul yıllarına atıfta bulunarak, derin üzüntüsünü dile getirdi.

"Metin Arolat Alanya'mızda İz Bırakan Bir Sanatçıydı"

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı’nda sahne aldığı sırada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bu acı haberin ardından Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Tarık Çelik, Arolat'ın vefatına dair bir başsağlığı mesajı paylaştı. Çelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "İlkokul eğitiminin bir bölümünü Alanyamızda, Hayate Hanım İlkokulu’nda alan değerli sanatçımız Metin Arolat’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Sanat camiasında ve Alanya'da derin izler bırakan bu kıymetli insanın kaybı hepimizi derinden yaraladı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum."

Metin Arolat Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Türk müzik ve sanat dünyasının sevilen isimlerinden Metin Arolat, sahne aldığı mekanda kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. 52 yaşındaki sanatçının ani ölümü, ailesi, dostları ve hayranlarını yasa boğdu. Metin Arolat’ın vefatının ardından ünlü isimler sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayınladı.

Ünlü İsimlerden Duygusal Veda Mesajları

Arolat’ın vefat haberinin duyulmasının ardından sanat camiası, sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajlarıyla üzüntülerini dile getirdi. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Arolat’a olan duygusal bağlılığını şu sözlerle ifade etti: “Çok kızgınım. Ah Metom, kolun uyuşunca hastaneye neden gitmedin? Hani reklamımızı yine hızlıca çekecektik. Ben gittiğine inanamıyorum.” Akalın’ın bu mesajı, ikili arasındaki dostluğun derinliğini gözler önüne serdi.

Mustafa Sandal ise “Çok değerli meslektaşım, canım Metin'im, mekanın cennet olsun. Çok üzgünüm. Işıklar içinde uyu.” diyerek üzüntüsünü paylaştı.

"Sonsuza Dek Yaşayacak"

Metin Arolat’ın ani vefatı sonrası duygularını paylaşan bir diğer isim ise Deniz Seki oldu. Seki, “Bugün, hayatımda çok özel bir yeri olan, sahnede ve hayatta ışığıyla hepimize ilham veren canım dostumu kaybettim. Onunla paylaştığımız anılar, birlikte söylediğimiz şarkılar, yaşadığımız güzel anlar kalbimde sonsuza dek yaşayacak.” sözleriyle Arolat’ın kendisinde bıraktığı derin izleri dile getirdi.

Sanat Dünyası Arolat’ın Ardından Yasta

Yeşim Salkım, “Canım güzel kalpli meslektaşım çok üzgünüm, mekanın cennet olsun.” derken, Gülben Ergen ise “Metin sen artık yok musun! Hiç konuşmayacak mıyız biz! Whatsapp seslerini dinleyip dinleyip ağlayacak mıyım ben Metin?” diyerek büyük bir kayıp yaşadığını ifade etti.

Mesut Yar, “Artık ‘dert değil’ diyemem. Nur içinde yat Metin.” sözleriyle acısını paylaşırken, Seda Bakan ise “Gece 02:00'de öğrendiğimden beri şoktayım. Seni çok seviyorum Metin. Anneciğine kavuştun. Allah mekanını cennet etsin.” mesajını paylaştı.

Metin Arolat Kimdir?

28 Mayıs 1972'de İzmir'de doğan Metin Arolat, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Kariyerine Osman Üstündağ'ın reklam ajansında yönetmen yardımcısı olarak başlayan Arolat, çektiği kısa film ile Cannes Film Festivali'nde Altın Aslan ödülü kazandı. Müzik kariyerine 1995 yılında "Ayrılık Olmaz" adlı albümüyle adım atan sanatçı, hem müzik hem de yönetmenlik alanında başarılı işlere imza attı.

Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Metin Arolat'ın cenaze töreni ile ilgili detaylar henüz netleşmedi. Ailesi ve yakınları, sanatçının son yolculuğuna nasıl uğurlanacağına dair açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacak. Sanat dünyası ve sevenleri, bu değerli ismi sonsuzluğa uğurlarken, anıları ve eserleriyle onu hatırlamaya devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karavanla dünyayı gezen Amerikalı şifayı İstanbul'da buldu!

Karavanla dünyayı gezen Amerikalı şifayı İstanbul'da buldu!