Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Genel Uy*şturucu Baronunun Serbest Bırakılması Bekleniyor

Uy*şturucu Baronunun Serbest Bırakılması Bekleniyor

Hollanda'da yıllardır cezaevinde bulunan Hüseyin Baybaşin, suçlardan sonra serbest bırakılacak. Baybaşin’in özgürlüğü, topluma uyum programı ile kazanılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Uy*şturucu Baronunun Serbest Bırakılması Bekleniyor

Hollanda’da cinayet, rehin alma ve uyuşturucu kaçakçılığı suçlarından yıllardır cezaevinde bulunan Hüseyin Baybaşin’in serbest bırakılacağı bildirildi. Baybaşin’in serbest kalışı, sosyal medya üzerinden yapılan açıklamalarla duyuruldu.

Topluma Uyum Programı ile Özgürlük

Hüseyin Baybaşin’in özel danışmanı Dr. Hüseyin Demir, yaptığı açıklamada, Baybaşin’in Hollanda’nın ilgili makamlarının güvenlik sebebiyle önceden bilgi paylaşımını yasaklamış olmasından dolayı, akrabalarına ve dostlarına selam gönderdiğini belirtti. Demir, “Hüseyin Baybaşin topluma uyum programından sonra özgürlüğüne kavuşacak” ifadelerini kullandı.

Detaylar Gizli

Demir, Hollanda hükümetinin güvenlik gerekçesiyle Baybaşin’in topluma uyum programının detaylarını açıklamasını yasakladığını vurgulayarak, bu nedenle Baybaşin’in hangi günlerde toplum içerisinde dolaşabileceği bilgilerini paylaşamadıklarını ifade etti.

29 yıldır cezaevinde bulunan Baybaşin’in, bu program sonunda hak ettiği özgürlüğe kavuşacağı düşünülüyor. Uyuşturucu kaçakçılığı ve diğer suçlarla anılan Baybaşin’in durumu, hem Türkiye’de hem de uluslararası alanda geniş yankı uyandırması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AKP'de Görev Değişikliği: Yeni İl Başkanları Atandı

AKP'de Görev Değişikliği: Yeni İl Başkanları Atandı