Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Mustafa Özboyacı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Mustafa Özboyacı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mustafa Özboyacı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?
KAYNAK: Haber Merkezi

Burdur Belediye Meclis Üyesi ve AKP İl Başkanı Mustafa Özboyacı hakkındaki bilgiler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Mustafa Özboyacı kimdir? Nereli? Kaç yaşında? İşte yanıtları..

Mustafa Özboyacı kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

1983 yılında Burdur’da doğan Mustafa Özboyacı, eğitim ve iş deneyimleriyle dikkat çeken bir isim.

Mustafa Özboyacı Kimdir Nereli Kaç Yaşında  3

Mustafa Özboyacı'nın Eğitim Hayatı

Mustafa Özboyacı, 1983 yılında Burdur’da dünyaya geldi. İlkokul eğitimini, mahallesindeki Hüseyin Özboyacı İlkokulu’nda tamamladıktan sonra ortaokul öğrenimini Burdur Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaokulunda aldı. Lise öğrenimini ise Burdur Anadolu Öğretmen Lisesi'nde tamamladı.

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ana bilim dalında lisans eğitimi sırasında çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. İş deneyimini o zamanki adıyla İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (şimdiki adıyla Borsa İstanbul) kazandı. Üniversite eğitimi sonrasında vatani görevini Ardahan’da yaptı.

Lisansüstü eğitimini ise Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Ana Bilim Dalı, Muhasebe Finansman Bilim Dalında 'Halka arzın şirketlerin performansı üzerine etkisi ve İMKB’de bir uygulama' başlıklı tezi ile yüksek lisansını tamamladı.

Mustafa Özboyacı Kimdir Nereli Kaç Yaşında  2

Mustafa Özboyacı'nın Siyasi Kariyeri

2009 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Burdur Belediye Meclis Üyeliği'ne seçildi ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi. AKP çatısı altında Gençlik Kolları İl Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Yürütme Kurulu Üyeliği, İl Sekreterliği, Demokrasi Hakem Heyeti Üyeliği ve İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Mustafa Özboyacı Kimdir Nereli Kaç Yaşında  4

2023 Ocak ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle İl Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Özboyacı, aynı zamanda evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizceyi iyi derecede bilmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'den AKP İl Başkanı Özboyacı'ya sert yanıt

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'den AKP İl Başkanı Özboyacı'ya sert yanıt