Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Gazinocular Kralı'nın oğlu İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı oldu

Gazinocular Kralı'nın oğlu İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Mehmet Aslan'ı Kültür Sanat ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na atadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazinocular Kralı'nın oğlu İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı oldu

‘Gazinocular Kralı’ Fahrettin Aslan'ın oyuncu ve siyasetçi oğlu Mehmet Aslan, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu tarafından Kültür Sanat ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na getirildi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, sosyal medya hesabı üzerinden Mehmet Aslan’ın atamasını duyurdu. 

Toktaş, “Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’nun tensipleriyle İYİ Parti Kültür Sanat ve Gençlik Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına atanan Mehmet Aslan kardeşimi tebrik eder başarılar dilerim. Hak Teala zor işimizi kolay kılsın.” ifadelerini kullandı.

Mehmet Aslan Kimdir?

Mehmet Aslan, 29 Nisan 1983 tarihinde İstanbul'da doğdu. ‘Gazinocular Kralı’ lakaplı Fahrettin Aslan'ın oğlu olarak tanınır ve çocukluk yıllarını Türkiye'de geçirdikten sonra 10 yaşında Paris'e gönderilmiştir. Lise eğitimini Paris'te tamamladıktan sonra Boston Üniversitesi'nde okumaya başlamış, ardından Yeditepe Üniversitesi'ne geçiş yapmıştır.

Aslan, Türkiye'ye döndükten sonra oyunculuk kariyerine başlamış ve Show TV'de yayınlanan "Doktorlar" dizisinde Burak Kuzey karakteri ile tanınmıştır. Ayrıca Sinem Kobal ile başrolü paylaştığı "Nefes Nefese", "Belalı Baldız" ve "Ayakta Kal" gibi projelerde de rol almıştır.

Oyunculuk ve İş Hayatı

Mehmet Aslan, oyunculuğun yanı sıra babasından kalan şirketin başında yer almakta olup, şirket maden, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

Siyasi kariyeri

Siyasete atılarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevine gelen Aslan, bonzaiye karşı yürütülen kampanyanın yüzü ve sözcüsü olarak da aktif görev almıştır. 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti'nin İstanbul'un Kâğıthane ilçesi belediye başkanı adayı olarak gösterilmiştir.

Mehmet aslan'ın Dizi ve filmleri

2023 Olağan Kurultayı'ndan sonra bir görev almayan Mehmet Aslan’ın filmografisi ise aşağıdaki gibidir:

Diziler:

Kördüğüm (2016) - Demir
Asayiş Berkkemal (2014) - Berk
M.U.C.K. (2012) - Savaş
Doktorlar (2006-2007) - Burak Kuzey
Nefes Nefese (2005) - Kaya
Belalı Baldız (2005) - Kerem

Filmler:

Amerikalı Kız (2018) - Toprak
Ayakta Kal (2008) - Ali Yıldız
Çılgın Dersane (2007) - Kerem
Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mardin Dargeçit'te icradan satılık 26.643,73 m² tarla

Mardin Dargeçit'te icradan satılık 26.643,73 m² tarla