Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Genel Manavgat'ta 15 Yaşındaki Genç Kaldırımda Bayıldı!

Manavgat'ta 15 Yaşındaki Genç Kaldırımda Bayıldı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde genç bir öğrencinin kaldırımda bayılması sonucu çevredeki vatandaşlar ve arkadaşı yardıma koştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşanan olayda, 15 yaşındaki Erhan K.Y., arkadaşıyla birlikte kaldırımda yürürken aniden fenalaşarak yere yığıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan o anlarda, çevredeki vatandaşlar gencin yardımına koşarak büyük bir duyarlılık örneği sergiledi. Baygın haldeki genç, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay Nasıl Meydana Geldi?

Olay, Manavgat ilçesi Aşağı Hisar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 15 yaşındaki Erhan K.Y., arkadaşıyla birlikte kaldırımda yürüdüğü sırada aniden rahatsızlandı ve bayılarak yere düştü. Gencin yere yığıldığını gören çevredeki vatandaşlar ve arkadaşı hemen yanına koştu. İlk müdahale olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından yapılırken, durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.

Vatandaşların Duyarlı Müdahalesi

Olay anını kaydeden güvenlik kamerası görüntülerinde, Erhan K.Y.’nin fenalaştığını fark etmeyen arkadaşının bir süre yoluna devam ettiği, ardından geri dönerek yardım etmek için koştuğu görülüyor. Yoldan geçen bir araç sürücüsü ve çevredeki esnaf da durumu fark ederek yardım için seferber oldu. Vatandaşların bu duyarlı davranışı, sağlık ekipleri olay yerine gelene kadar genç için hayati önem taşıdı.

Sağlık Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi

Kısa süre içinde olay yerine ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri, Erhan K.Y.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç, hastanede yapılan müdahaleler sonrasında kendine geldi. Genç adamın genel sağlık durumunun iyi olduğu ve tedbir amaçlı gözlem altında tutulduğu öğrenildi.

O Anlar Güvenlik Kamerasında

Olayın yaşandığı anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Erhan K.Y.’nin aniden yere düştüğü, çevredeki vatandaşların hemen yardıma koştuğu ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelerek gence müdahale ettiği anlar yer alıyor. Vatandaşların hızlı ve duyarlı müdahalesi, olası daha ciddi bir durumu önlemiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir Merkezli Operasyonda 13 PK*/K*K Şüphelisi Gözaltına Alındı

İzmir Merkezli Operasyonda 13 PK*/K*K Şüphelisi Gözaltına Alındı