Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Genel Masterchef'te Eleme Adayları Kimler Oldu? Dün Akşam Masterchef'te Neler Oldu?

Masterchef'te Eleme Adayları Kimler Oldu? Dün Akşam Masterchef'te Neler Oldu?

Masterchef'in dün akşam yayınlanan bölümünde eleme adayı ve dokunulmazlık kazananı belli oldu. Peki, dün akşam Masterchef'te Eleme Adayları kimler oldu?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Masterchef'te Eleme Adayları Kimler Oldu? Dün Akşam Masterchef'te Neler Oldu?
KAYNAK: Haber Merkezi

Masterchef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık ve eleme adayı olmamak için kıyasıya mücadele etti. Heyecan dolu gecede, yarışmacılar tüm hünerlerini sergileyerek Masterchef son bölüm izleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. Peki, Masterchef'te dün akşam kim elendi?

Mavi Takım Dokunulmazlığı Kazandı

Dün akşam ekranlara gelen Masterchef Türkiye'de, takımlar arasında büyük bir çekişme yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kazanan taraf mavi takım oldu. Bireysel dokunulmazlığı ise kırmızı takımdan Semih kazanarak potadan kurtulmayı başardı. Masterchef dokunulmazlık mücadelesinde takım ruhunu ortaya koyan mavi takım, gecenin sonunda galibiyete ulaşan taraf oldu.

Masterchef'te Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununda galip gelen takım kırmızı takımdı. Mavi takım ise bireysel dokunulmazlık için yarıştı ve bu oyunun galibi Alper oldu. Bu sonuçla birlikte, haftanın ilk eleme adayları Şirin ve Kerem olarak belirlendi.

İkinci Dokunulmazlık Oyununda Mavi Takım Güldü

İkinci dokunulmazlık oyununda bu kez mavi takım üstünlük sağladı ve dokunulmazlığı kazanan taraf oldu. Bireysel dokunulmazlıkta ise Zübeyde başarılı bir performans sergileyerek dokunulmazlığı kazandı. Ancak, mavi takımın zaferine rağmen, eleme potasına gönderilen yarışmacılar Yudum ve Beyza oldu.

Masterchef'te Eleme Adayları Kimler Oldu?

Masterchef son bölüm heyecanının dorukta yaşandığı gecede, üçüncü dokunulmazlık oyununda da kazanan yine mavi takım oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ise yine Semih olarak açıklandı. Ancak kırmızı takımdan Zübeyde ve Erim eleme potasına giren isimler oldu. Böylece, haftanın altı eleme adayı Şirin, Kerem, Yudum, Beyza, Zübeyde ve Erim olarak belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AKOM'dan Uyarı: İstanbul'da Kuvvetli Sağanak Yağış Bekleniyor

AKOM'dan Uyarı: İstanbul'da Kuvvetli Sağanak Yağış Bekleniyor