Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Genel Rahmi Doğan Kimdir? Sakarya Valisi Rahmi Doğan Nerelidir? Rahmi Doğan Kaç Yaşındadır?

Rahmi Doğan Kimdir? Sakarya Valisi Rahmi Doğan Nerelidir? Rahmi Doğan Kaç Yaşındadır?

Sakarya Valisi Rahmi Doğan, merak konusu oldu. İşte Sakarya Valisi Rahmi Doğan kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir sorularına yanıt bulabilirsiniz.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Rahmi Doğan Kimdir? Sakarya Valisi Rahmi Doğan Nerelidir? Rahmi Doğan Kaç Yaşındadır?
KAYNAK: Haber Merkezi

Sakarya Valisi olarak atanan Rahmi Doğan, son günlerde halk arasında en çok merak edilen isimlerden biri haline geldi. Rahmi Doğan’ın kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu, internet üzerinde sıklıkla aranan sorular arasında yer alıyor. Sakarya halkı, yeni valilerini daha yakından tanımak istiyor. İşte, Sakarya Valisi Rahmi Doğan’ın biyografisi ve merak edilen detaylar...

Rahmi Doğan nereli? Rahmi Doğan Kaç Yaşındadır?

Rahmi Doğan, 1969 yılında Sivas’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sivas’ta tamamlayan Doğan, 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne girdi. 1991 yılında mezun olduktan sonra, 1994 yılında kaymakam adayı olarak mesleğe adım attı. Adaylık sürecinde 8 ay süreyle İngiltere’de eğitim aldı.

Rahmi Doğan’ın Görevleri ve Atamaları

Mesleğe başlamasının ardından, 1997 yılında Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde kaymakam olarak görev aldı. Rahmi Doğan, 1 Haziran 2016 tarihinde yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Kars Valiliği’ne atandı. Kars’taki görevini başarıyla sürdürdükten sonra, 27 Ekim 2018 tarihinde yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Hatay Valiliği’ne getirildi.

Sakarya Valisi Rahmi Doğan Nerelidir?

Siyasete Adım Atma Kararı

2023 Türkiye genel seçimlerinde, memleketi Sivas’tan milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden Rahmi Doğan, siyasette de yer almak istediğini gösterdi. Ancak milletvekili adaylığı süreci tamamlanmadan, 19 Eylül 2023 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete atama kararı ile Sakarya Valisi olarak atandı.

Rahmi Doğan evli mi?

Rahmi Doğan, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Liman İnşaatında Görevli Mühendis Evinde İntih*r Etti

Liman İnşaatında Görevli Mühendis Evinde İntih*r Etti