Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Galeriler Magazin Ünlü şarkıcı önce serum yedi, sonra konsere çıktı

Ünlü şarkıcı önce serum yedi, sonra konsere çıktı

Gündüz serum bağlı fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Ufuk Beydemir, akşam konserde hayranlarını coşturdu.

Ünlü şarkıcı önce serum yedi, sonra konsere çıktı 1
/ 4
Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Ufuk Beydemir, "Ellerin Uzansa" gibi sevilen şarkılarını seslendirdi ve usta isimlerin eserlerine de yer vererek unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Dinleyicilerden tam not alan sanatçı, hastalığına rağmen enerjisiyle geceye damgasını vurdu. Bursa'da unutulmaz anlar yaşatan Ufuk Beydemir, sevenlerine unutulmaz bir müzikal deneyim yaşattı.
Ünlü şarkıcı önce serum yedi, sonra konsere çıktı 2
/ 4
Rahatsızlığına rağmen sahneye çıkan Beydemir, performansıyla dinleyicileri büyüledi. "Ay Tenli Kadın", "Hiç", "Aklımda Bir Dünya" gibi hit şarkılarını seslendirerek geceye başlayan sanatçı, hastalığına rağmen enerjisinden hiçbir şey kaybetmedi.
Ünlü şarkıcı önce serum yedi, sonra konsere çıktı 3
/ 4
Şarkı aralarında dinleyicilerle samimi sohbetlerde bulunan Beydemir, "Hoş geldiniz nasılsınız? Valla bende sizi görünce daha mutlu oluyorum. Serumlarla ayakta durarak geldim. Biraz hastaydım ama gelmedik mi? Bir önceki konserimiz iptal oldu, ertelendi. Sizi yine bekletmek istemedik, geldik" şeklinde konuştu.
Ünlü şarkıcı önce serum yedi, sonra konsere çıktı 4
/ 4
Ünlü rock müzik şarkıcısı Ufuk Beydemir, Bursa Hayal Kahvesi'nde unutulmaz bir konserle sevenleriyle buluştu. Ancak, sosyal medya hesabından hastanede serum bağlı şekilde paylaştığı videoyla dikkat çekti. Beydemir, "Biraz rahatsızım ama Bursa bu akşam çok eğleneceğiz" mesajıyla hayranlarını heyecanlandırdı.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yağışlara dikkat! 8 Aralık hava durumu

Yağışlara dikkat! 8 Aralık hava durumu