Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Galeriler Magazin Ünlü Oyuncu Ayçin Tuyun’dan Dikkat Çeken Paylaşım

Ünlü Oyuncu Ayçin Tuyun’dan Dikkat Çeken Paylaşım

Meme kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu Ayçin Tuyun, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Ünlü Oyuncu Ayçin Tuyun’dan Dikkat Çeken Paylaşım 1
/ 6
Meme kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu Ayçin Tuyun, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Tuyun, “Kanser olmama vesile olan iki kadın, bir adama da teşekkür ediyorum. Çünkü bana yaşatılan tüm olumsuzluklara rağmen içimdeki sevgi, erdemlik bilincinin ne kadar güçlü olduğunu ve misyonumu hatırlattılar” dedi.
Ünlü Oyuncu Ayçin Tuyun’dan Dikkat Çeken Paylaşım 2
/ 6
“Çok şükür bu da geçti ya hu! Saçlarım, kaşlarım, kirpiklerim geri geldi." diyen Tuyun, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
Ünlü Oyuncu Ayçin Tuyun’dan Dikkat Çeken Paylaşım 3
/ 6
“Koruma hapları içiyorum artık, ‘yendim’ diyorum. Rutin kontrollerim devam ediyor ama çok şükür normal hayata kendimi yormayacak şekilde devam ediyorum.
Ünlü Oyuncu Ayçin Tuyun’dan Dikkat Çeken Paylaşım 4
/ 6
Bu dönem de yanımda olan olmayan herkese teşekkür ediyorum. Kanser olmama vesile olan iki kadın, bir adama da teşekkür ediyorum. Çünkü bana yaşatılan tüm olumsuzluklara rağmen içimdeki sevgi, erdemlik bilincinin ne kadar güçlü olduğunu ve misyonumu hatırlattılar…”
Ünlü Oyuncu Ayçin Tuyun’dan Dikkat Çeken Paylaşım 5
/ 6
“Çünkü her şey zıtlığıyla evrimleşir ve onlara tüm sevgimi akıtıyorum. Kanser bana çok şey öğretti ve onu sevgiyle uğurluyorum. Yeni bir ben, yeni bir hayat başlıyor. Çok daha güçlü ve bilge olarak… Dünyayı sadece sevgi, birlik, beraberlik bilinci kurtaracak!
Ünlü Oyuncu Ayçin Tuyun’dan Dikkat Çeken Paylaşım 6
/ 6
Not: Kimseye kırgın, kızgın ya da öfkeli değilim. Sadece sevgi yolluyorum. İlahi adalet yerini bulur ama onlar için dua ediyorum çünkü bilmiyorlar ki karma ödetir! Ve bu hastalıkla mücadele eden arkadaşlarım unutma ki inciler karanlıklarda yetişir. Sen değerli bir incisin! Hepimize şifa olsun, sizleri çok seviyorum!” Kaynak: Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İskenderun ve Mersin'de Noel ayinleri düzenlendi

İskenderun ve Mersin'de Noel ayinleri düzenlendi