Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Galeriler Magazin Türkiye’de Cinsiyet Değiştiren Ünlüler!

Türkiye’de Cinsiyet Değiştiren Ünlüler!

Türk magazin sahnesinde cinsiyet değiştiren ünlü isimlerin hikayeleri merak konusu oldu. İşte Türkiye'de cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek yeni bir hayata adım atan bazı ünlü isimler:

Türkiye’de Cinsiyet  Değiştiren Ünlüler! 1
/ 8
Bülent Ersoy: Türk müziğinin divası, 1981 yılında Londra'da Charring Cross Hastanesi'nde gerçekleştirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın oldu. Zorlu günler yaşayan Ersoy, uzun bir süre toplum tarafından kabul görmekte zorlandı.
Türkiye’de Cinsiyet  Değiştiren Ünlüler! 2
/ 8
Selin Ciğerci (Bebek Okan): Sosyal medyada yayınladığı videolarla dikkat çeken Selin Ciğerci, cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek hayatına yeni bir yön verdi. Magazin gündemine futbolcu Gökhan Çıra ile olan birlikteliğiyle de damga vurdu.
Türkiye’de Cinsiyet  Değiştiren Ünlüler! 3
/ 8
Doruk Doğrusöz (Neslihan Doğrusöz):İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdikten sonra yeni ismiyle hayatına devam etti. Doruk Doğrusöz, geçtiğimiz yıllarda sporcu sevgilisi Büşra Eyen'in ardından Sevda Demirel ile birliktelik yaşadı.
Türkiye’de Cinsiyet  Değiştiren Ünlüler! 4
/ 8
Ayta Sözeri: Ekranlarda sıkça karşımıza çıkan Ayta Sözeri, gençliğinde cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren isimler arasında yer alıyor. Ancak, Ayta Sözeri'nin cinsiyet değiştirme öncesine ait fotoğraflarına ulaşılamadı.
Türkiye’de Cinsiyet  Değiştiren Ünlüler! 5
/ 8
Emel Aydan:Yeşilçam'ın erotik film furyasının önemli isimlerinden Emel Aydan, gençliğinde cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdi. Zorlu bir süreç yaşayan Aydan, bu kararıyla toplum tarafından kabul edilmekte güçlük çekti.
Türkiye’de Cinsiyet  Değiştiren Ünlüler! 6
/ 8
Devran Çağlar: 80'li yıllarda sesiyle büyük bir hayran kitlesi edinen Devran Çağlar, 2000'li yılların başında cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdi. Ancak, geçtiğimiz yıllarda kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.
Türkiye’de Cinsiyet  Değiştiren Ünlüler! 7
/ 8
Rüzgar (Nil Erkoçlar):"Emret Komutanım" dizisinde rol alarak tanınan Nil Erkoçlar, cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek Rüzgar adını aldı. 2019 yılında, hayatını Tuğba Erkoçlar ile birleştirdi.
Türkiye’de Cinsiyet  Değiştiren Ünlüler! 8
/ 8
Beren Güney:Eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile sosyal medyada mesajlaşmalarını paylaşan Beren Güney, estetik operasyonlar ve cinsiyet değiştirme operasyonlarıyla adından söz ettirdi. Sosyal medya fenomeni, Barbie bebek görünümü için birçok estetik müdahaleye başvurdu.

Kaynak:Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
A101 4 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı İşte İndirimdeki Ürünler!

A101 4 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı İşte İndirimdeki Ürünler!