Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Antalya Gazipaşa'da mahkemeden satılık iki katlı ev

Antalya Gazipaşa'da mahkemeden satılık iki katlı ev

Antalya Gazipaşa'da mahkemeden satılık iki katlı ev için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Gazipaşa'da mahkemeden satılık iki katlı ev

Antalya Gazipaşa'da iki katlı ev mahkemeden satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/21 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZLARIN ORTAK ÖZELLİKLERİ:
Hasdere mahallesindeki taşınmazlar yaklaşık ilçe merkezinden 7-8km,denizden 9-10km,mesafede mahalle yerleşim alanının biraz dışında çay kenarında bulunmaktadırlar. Çayın kuzeyinde kalan 139 ada 10 parsel ve 179 ada 1 parsellerin yaklaşık 200m kuzey doğusundan mahalle içi asfalt yol geçmektedir. yine taşınmazların yaklaşık 300-400m doğusundan Korubaşı, Hasdere Çobanlar ve Beyrebucak mahallelerine giden yol bağlantısını sağlayan köprü mevcuttur.124 ada 3 parsel çayın güney tarafında çay setine dayalıdır. Parsellerin yakınlarından devlete ait sulama kanalı geçmemektedir. Alt yapı olanakları yetersizdir. Yerler içerisinde zirai yapı ve tesis gözükmemektedir. Taşınmazlar birbirlerine komşu olmalarından dolayı toprak topoğrafik yapı bitki örtüleri ve tarımsal kullanım olarak aynı benzerlikleri paylaşmaktadırlar.
Hasdere mahallesindeki taşınmazlar yakın çevresinde çok sayıda bölgeye has zirai yapı ve tesisler yer almakta olup bölgede yoğun tarım yapılmaktadır. İstendiği takdirde arazilerin yakınlarından çay geçmesinden dolayı araziler içerisinde sulama suyu temin edilerek bölgeye has zirai yapı ve tesis kurulabilir olacağı tespitlerine varılmıştır.
Tespite konu Aydın mahallesi içerisindeki, 95 ada 156 parsel Atatürk Caddesi üzerinde, ilçe merkezine ve birçok kamu kurum kuruluşuna yürüme mesafesindedir. Aydın mahallesi 2049 ada 2 ve 12 parsel ile 2051 ada 2 parsel birbirlerine komşu ve çok yakın olup, ilçe merkezine ve kamu kurum kuruluşlarına yürüme mesafesindedir. Aydın mahallesi 95 ada 156 parsel diğer parsellere göre daha hareketli bir bölgede yer almakta olup, 2049 ada 2-12 ve 2051 ada 2 nolu parsellerin bulunduğu bölgede inşaat ve müteahhitlik faaliyetleri kısmen henüz yeni başlamıştır.
95 ada 156 parselin bulunduğu bölgede ticari gelişme bulunmakta olup, diğer parsellerin bulunduğu bölgeler henüz mesken nitelikli olarak gelişme göstermektedir.
Tespite konu taşınmazlar imar uygulamasından geçmiş olup, arsa niteliği kazanmışlardır. Konu taşınmazlar geometrik ve topoğrafik olarak düz ve düzgün formdadırlar. 95 ada 156 parselin kentsel alt yapı olanaklarından istifadesi tam olup, diğer parsellerin kısmen daha az olup, 2049 ada 2 parsele ulaşan yolu olup, 2049 ada 12 ve 2051 ada 2 parselin imar yolu henüz açılmamıştır.
TAŞINMAZLARIN İMAR DURUMLARI: Tespite konu Hasdere mahallesindeki taşınmazlar belediye sınırları içerisinde olup 1/1000 ölçekli uygulama imar planı dışında tarım arazisi olarak gözükmektedir. İstiklal mahallesi 95 ada 156 parsel Gazipaşa belediyesi sınırları içerisinde 1/1000 ölçekli imar planında ayrık nizam, emsal E=0,90 alt katı ticari üst katları konut olmak üzere 4 katlı, tespite konu Aydın mahallesindeki diğer parseller ise ayrık nizam E=0,90, 3 katlı konut imarlıdır.
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Antalya İl, Gazipaşa İlçe, AYDIN Mahalle/Köy, Sarıağaç Mevkii, 95 Ada, 156 Parsel, Aydın mahallesi 95 ada 156 parsel içerisinde 75,28m2 oturum alanına sahip, 2 katlı sıvalı boyalı, kapı pencere doğramaları ahşap, oldukça yıpranmış vaziyette ev ve bitişiğinde komşu parselle kısmen taşkın vaziyette olan 12,62m2 kullanım alanına sahip basit depo vardır. Tespite konu taşınmaz içerisindeki yapı toplam inşaat alanı 163,18m2'dir.
Adresi : Aydın MahallesiGazipaşa / ANTALYA
Yüzölçümü : 534 m2
Kıymeti : 6.156.500,00 TL
KDV Oranı : %20

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Kepez'de icradan satılık 2+1 daire

Antalya Kepez'de icradan satılık 2+1 daire