Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Ankara Çankaya'da icradan satılık 3+1 daire

Ankara Çankaya'da icradan satılık 3+1 daire

Ankara Çankaya'da icradan satılık 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Çankaya'da icradan satılık 3+1 daire

Ankara Çankaya'da 3+1 daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup, mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/1372 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir. Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Ankara İli, Mamak İlçesi, Ekin-İmar Mahallesi, 37771 Ada, 5 Parsel, Zemin Kat, 2 nolu Bağımsız Bölümde bulunan taşınmaz: Taşınmaz Konumu: Yakın çevresinde; Şehit Yaşar Yavaş İlkokulu, Şehit Melih Garip Ünsal Ortaokulu, GH Kuşçuoğlu Tevhit cami, Mehmet Rıfat börekçi İlkoku gibi bilinen yerler bulunmaktadır. Ana Taşınmaz Özellikleri: Bina 5 katlı, 12 bağımsız bölüm içermektedir. Bina bodrum + zemin + 3 normal kat olarak inşa edilmiştir. Asansörün mevcut olmadığı bina merdivenlerinin korkulukları demir doğramadır. Binada sesli, diafon sistemi bulunmaktadır. Bağımsız Bölüm Özellikleri: Taşınmaz mahallinde yapılan incelemede, konut nitelikli, ana yapıda zemin katta ve 2. Nolu bağımsız bölüm de yer aldığı görülmüştür. Bina girişine göre sağ, yan-arka tarafta olup, güneydoğu, kuzeydoğu cephelidir. Projesine göre yasal brüt kullanım alanı ~100 m² olarak tespit edilmiştir. Mahallinde yapılan ölçümde net kullanım alanı ~85 m² olarak tespit edilmiştir. Projesinde; antre, hol, 3 oda, salon, mutfak, banyo, wc, balkon bölümlerinden oluşmaktadır. Mahallinde; mimari projesi ile uyumlu olduğu görülmüştür. Isıtma sistemi doğalgaz kombi sistemi olup kombi, petekleri ve doğalgaz saati takılı olduğu görülmüştür. Mahallinde mesken niteliğinde kullanılmaya uygun ve boş olduğu görülmüştür. (Taşınmazın geniş evsafı dosyada mevcut bilirkişi raporunda açıklanmıştır.)

Adresi : Başak (Tapuda: Ekin-İmar) Mahallesi 1707. Cadde Hıragul Apartmanı No: 18/2 Mamak / ANKARA
İmar Durumu : 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı kapsamında kaldığı, Yerleşik Konut Alanı, Ayrık Nizam, HMAX= 12.50, 4 Kat olarak yapılaşma koşulları belirlendiği tespit edilmiştir. (Müdürlüğümüz dosyasında geniş evsafı mevcuttur.)
Kıymeti : 1.350.000,00 TL
KDV Oranı : % 1
Kaydındaki Şerhler : Dosyada mevcut tapu kaydında olduğu gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BES Antalya'dan, 112 Acil Çağrı Merkezi Vardiya Saatlerine Tepki

BES Antalya'dan, 112 Acil Çağrı Merkezi Vardiya Saatlerine Tepki