Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Afyonkarahisar Merkez'de icradan satılık 138 m² daire

Afyonkarahisar Merkez'de icradan satılık 138 m² daire

Afyonkarahisar Merkez'de icradan satılık 138 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Afyonkarahisar Merkez'de icradan satılık 138 m² daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Afyonkarahisar Merkez'de 138 m² daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2019/4014 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri: Afyonkarahisar İli Merkez İlçesi Fatih Mahallesi 2312 ada 6 nolu parsel 326,86 m2 yüzölçümlü üç katlı betonarme apartman ve arsası vasıflı taşınmazın 1. kat 2 nolu bağımsız bölümüdür. Taşınmaza Zeynep KARA tam hisse ile maliktir. Taşınmazın bulunduğu konum itibariyle Afyonkarahisar'ın Fatih mevkiinde olup, her türlü belerdiye hizmetleri mevcuttur. 786 sokağa cepheli olup, Filistin Caddesine 70 metre, Osman Atilla Ortaokuluna 210 metre, Şükrü Çelikalay Camisine 180 metre, kapalı semt pazarına 670 metre, şehir merkezine 3,6 km mesafede bulunmaktadır. Taşınmaz üzerinde bulunan apartman yaklaşık olarak 9 yaşında, bodrum+2 katlı betonarme yapıdır. Yapının dış cepheleri mantolaması yapılmış, sıvalı ve boyalıdır. Bina girişinden en üste kadar merdivenler demir korkuluklu, tabanları mermer kaplamalı olup, asansörsüzdür. Taşınmaz doğalgaz yakıtlı bireysel kombi ile ısıtılmaktadır. 2 nolu bağımsız bölüm salon, mutfak, wc, 4 oda, banyo ve antreden oluşmaktadır. Yaklaşık 138,75 m2 alanında ve 9 yıllık yıpranması olan 2 nolu dairenin giriş kapısının çelik kapı olduğu, sesli diyafon sistemi ile dışarı ile görüşme imkanının bulunduğu, salonun ve odaların tabanları laminant, antre, mutfak ve ıslak hacimler ise seramik kaplamalı olup tüm iç kapılar kompozit kapı, pencereler ise ısıcamlı pvc doğramalıdır. Salon, holde ve mutfakta tavanında ışık bandı bulunmaktadır. Oda ve salon duvarları ile tavanların saten alçı üzeri plastik boyalı olduğu, mutfakta mermerit tezgah ile tezgah alt ve üst mdf mutfak dolaplarının mevcuttur. Meskenin yapımında kaliteli yapı malzemelerinin kullanıldığı görülmekte olup, her daim sıcak suyun bulunduğu dairede elektrik ve su mevcuttur.
Taşınmazın değeri kıymet takdiri tarihi olan 29/07/2022 tarihi itibariyle 1.138.189,18 TL'dir.
Adresi: Afyonkarahisar İli Merkez İlçesi Fatih Mahallesi 786. Sokak No: 5/2 K.1 D: 2
Afyonkarahisar Merkez / AFYONKARAHİSAR
Arsa Yüzölçümü: 326,86 m2
Arsa Payı : 1/2
İmar Durumu : Belediye sınır imarı içerisinde kaldığı, 1/1000 ölçekli uygulama imar planında konut alanında ayrık nizam 2 kat %40 inşaat musadeli olduğu görülmüştür.
Kıymeti : 1.138.189,18 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu Kaydında Yazılı olduğu gibidir.
(Tapu Sicil Tüzüğünün aleniliği ilkesi gereğince her zaman incelenebilir)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur'da Seyir Halindeki Tır Alev Alev Yandı!

Burdur'da Seyir Halindeki Tır Alev Alev Yandı!