Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi “Şehri imar ederken nesli ihmal etmemeliyiz”

“Şehri imar ederken nesli ihmal etmemeliyiz”

Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak Sosyal İnovasyon Model Projesi açılış programında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “şehri imar ederken, nesli ihmal edersek, ihmal ettiğimiz o nesil gelir ihya ettiğimiz o şehri imha eder. “ dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Şehri imar ederken nesli ihmal etmemeliyiz”

Sağlıklı Yaşam Derneği(SAYAD)’ın, geleceğin teminatı çocukların kötü alışkanlıklardan uzak, topluma faydalı birer birey olarak yetişmesi ve sosyal yeteneklerinin ortaya çıkarılmasını hedefleyen ‘Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak Sosyal İnovasyon Model Projesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’ndeki açılışa Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. İsmail Başıbüyük, SAYAD Başkanı Bahattin Bayraktar ve proje ortakları katıldı.

“GÜZELLİKLERİ PAYLAŞALIM”

SAYAD Başkanı Bahattin Bayraktar, “Gençlerimiz, çocuklarımız ve ailelerimizle bir araya geldik, güzellikleri paylaştık, güzellikleri büyütmeye çalıştık. Olumsuzlukları da birlikte, beraberce yok etmeye çalıştık. O projelerimizden biri olan “Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak” projemizin hem açılışını, hem de uygulamaya başlayacağımız günü sizlerle paylaşmak istedik. Gençlerimize çocuklarımıza dokunmak istedik. Dört mevsim güzel olmak demek ile hayat boyu güzel insan olmayı kast ediyoruz. İnsanlarımıza, şehrimize, komşumuza aslında ilçemize yani bütün insanlığa faydalı olan bir birey olarak hayata devam ediyoruz. İşte bu bağlamda dört mevsim güzel insan olalım, güzellikleri paylaşım “dedi.

“GELECEK KUŞAKLARA ÖZEN GÖSTERİLMELİ”

Tutuncu,-Sehri-imar-ederken-nesli-ihmal-etmemeliyiz_4

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bizim medeniyetimiz öz güven sahibi gençlerin kendilerine yükledikleri donanımlarla koskoca bir cihana vizyon çizmiş bir millettir.  Bugün biz çocuklarımızın gönüllerini işleyemezsek, onları kendi hallerine bırakırsak, ilerleyen süreçte toplumun huzursuzluk kaynağı olan fertler haline gelecektir.  İşte! Bu nokta siz ne kadar güzel şehir inşa ederseniz edin. Şehri imar ederken, nesli ihmal edersek, ihmal ettiğimiz o nesil gelir ihya ettiğimiz o şehri imha eder.  Bir millet geleceğe emin adımlarla yürümek istiyorsa çocuklarına, nesillerine, gelecek kuşaklarına çok büyük bir özeni ve itinayı göstermelidir” diye konuştu. Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Ekonomiyi arttıracak politikalar geliştirilmeli”

“Ekonomiyi arttıracak politikalar geliştirilmeli”