Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi İslam Memiş tarih vererek açıkladı! Borsada o hisselerden para kazanma zamanı

İslam Memiş tarih vererek açıkladı! Borsada o hisselerden para kazanma zamanı

Ekonomist İslam Memiş, borsaya yatırım yapanlara önemli uyarılar ve tavsiyelerde bulundu. Yatırımcılara, dikkatli ve uzun vadeli stratejiler izlemelerini önerdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İslam Memiş tarih vererek açıkladı! Borsada o hisselerden para kazanma zamanı

Borsa İstanbul'da yaşanan dalgalanma, Filistin-İsrail geriliminin etkisi altında devam ediyor. Hafta başında 7,397 puana kadar düşen BIST 100 endeksi, dünü 7,663 puanda kapatarak yatırımcıları şaşırttı.

Ekonomist İslam Memiş: "Yeni Yükseliş Serisi Başlıyor"

Ekonomist İslam Memiş, borsada yaşanan dalgalanmaya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Memiş'e göre, borsa yeni bir yükseliş serisine başlayacak ve tarihi bir zirveye ulaşacak. Bu yükselişin 15,000 seviyesine kadar devam edeceği tarih belirlendi.

Borsa İstanbul'un Çakılma Trendi ve Yatırımcıların Şaşkınlığı

Eylül ayında tarihi zirveleri gören Borsa İstanbul, dünya genelindeki gelişmelerle birlikte yaşadığı çakılma trendiyle 8 milyona yakın yatırımcısını şaşırttı. Yüksek kar açıklayan şirketlerin hisse fiyatları dahi düşerken, yatırımcılar endişeli bir süreç yaşadı.

Memiş: "Kasım Ayında Endekse Bakmak Zaman Kaybı"

Ekonomist İslam Memiş, Kasım ayında borsa endeksine bakmanın zaman kaybı olduğunu ifade etti. Şu an için en mantıklı tercihin Türk lirası, Euro veya altında beklemek olduğunu belirten Memiş, borsa için uygun zamanın ilerleyen dönemde geleceğini vurguladı.

2024 Yılına İlişkin Öngörüler ve Tarihi Zirve

Memiş, 2024 yılında borsanın göreceği tarihi zirve konusunda çarpıcı bir yorumda bulundu. Enflasyonla mücadelenin devam edeceğini belirten Memiş, borsada yeni rekorların kaçınılmaz olduğuna dikkat çekerek, 2024 yılının ikinci yarısında BIST 100 endeksinin 15,000 puana ulaşacağını öngördü.

Sektörel Beklentiler ve Yatırım Önerileri

Özellikle savunma sanayi, gıda ve teknoloji hisselerinde yeni yıl ile birlikte büyük bir yükseliş hareketi beklediğini belirten Memiş, bu sektörlerde alım yapacak kişilere uzun süredir borsada işlem gören, mali tabloları açık ve kurumsal şirketlere odaklanmalarını önerdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çöp konteynerinde bulunan bebeğin annesi tutuklandı

Çöp konteynerinde bulunan bebeğin annesi tutuklandı