Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Hepsiburada E-ihracat Stratejilerini 3. Antalya Diplomasi Forumu'nda Sunacak!

Hepsiburada E-ihracat Stratejilerini 3. Antalya Diplomasi Forumu'nda Sunacak!

Antalya Diplomasi Forumu 2024, kriz dönemlerinde diplomasiyi mercek altına alıyor. Devlet başkanları, iş insanları ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşen forumda, Hepsiburada'nın e-ihracat çalışmaları da dikkat çekiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hepsiburada E-ihracat Stratejilerini 3. Antalya Diplomasi Forumu'nda Sunacak!

Bugün başlayan Antalya Diplomasi Forumu 2024 (ADF2024), 1-3 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde ve Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın inisiyatifiyle düzenlenen bu forum, küresel ve bölgesel gündemdeki sınamaları ele almayı ve kriz dönemlerinde diplomasiyi öne çıkaracak yeni stratejileri tartışmayı amaçlıyor.

Krizler Döneminde Diplomasi: ADF2024'ün Ana Teması

ADF2024, katılımcılarına interaktif ve düşündürücü bir platform sunarak krizler döneminde diplomasiyi mercek altına alıyor. Devlet başkanları, hükümet yetkilileri, diplomatlar, iş dünyası temsilcileri, akademisyenler ve medya mensuplarının katıldığı forumda, uluslararası ilişkilerin geleceği ve küresel istikrar üzerine stratejik görüşmeler gerçekleştirilecek.

Ana Sponsor: Hepsiburada'nın Katkısı

Forumun ana sponsoru olan Hepsiburada, Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından biri olarak, diplomasi, uluslararası ilişkiler, küresel ticaret ve teknoloji gibi konuların ele alındığı paneller ve toplantılara destek veriyor.

Hepsiburada'nın E-ihracat Çalışmaları

ADF2024 kapsamında Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, "Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık" başlıklı yuvarlak masa oturumunda konuşmacı olarak yer alacak. Aynı zamanda Hepsiburada, Türkiye’nin markalarını e-ihracat yoluyla farklı ülkelerde milyonlarca müşteriye ulaştırmayı hedefleyen çalışmalarını da tanıtacak. Bu çerçevede, Hepsiburada'nın Azerbaycan, Ukrayna, Orta Doğu, Kazakistan, Balkanlar ve Almanya gibi ülkelerdeki e-ihracat projeleri de forumda ele alınacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aliyev: AB'nin Güvenilir Ortağı: Azerbaycan

Aliyev: AB'nin Güvenilir Ortağı: Azerbaycan