Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplandı

Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplandı

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, OVP reform eylemleri ve tarımda yeni destekleme modeli gibi önemli konuları görüşmek üzere toplandı. Toplantıda alınan kararlar ve yapılacak açıklama merakla bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplandı
KAYNAK: AA

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısında, Orta Vadeli Program (OVP) başta olmak üzere ülkenin ekonomi politikaları masaya yatırıldı. Toplantıda, ekonomideki güncel gelişmeler ve reform eylemleri değerlendirildi. Toplantıya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz başkanlık etti.

Hangi Bakanlar Toplantıda Bulundu?

Toplantıya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

OVP Reform Eylemleri ve Tarımda Yeni Model

Toplantıda, 2024 yılı birinci ve ikinci çeyrek dönemlerine ilişkin Orta Vadeli Program (OVP) reform eylemleri ele alındı. Ayrıca, tarımsal üretim planlaması ve sektörde uygulanacak yeni destekleme modelleri üzerinde görüşmeler yapıldı.

Beklenen Yazılı Açıklama

Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısının ardından, yapılan görüşmelerin ve alınan kararların detaylarını içeren bir yazılı açıklamanın yapılması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kırmızı bültenle aranan İsmail Abdo Seyhan'da yakalandı

Kırmızı bültenle aranan İsmail Abdo Seyhan'da yakalandı