Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi DOĞALGAZ’DA YENİ DÖNEM BAŞLADI

DOĞALGAZ’DA YENİ DÖNEM BAŞLADI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazının sisteme aktarılması sonrasında doğalgaz faturalarında yılda 1800 TL'ye varan bir indirim sağlanacağını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
DOĞALGAZ’DA YENİ DÖNEM BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da duyurulan bir müjdeye göre, bir yıl boyunca her ay 25 metreküp doğal gaz ücretsiz verilecek ve bir aylık faturalardan ücret alınmayacak. Bu uygulama ile faturalarda 150 TL'ye varan bir indirim sağlanacak.

Konutlara bedava doğal gaz verilmesiyle ilgili olarak da Bakan Dönmez, "Uygulamaya da hemen başladık. İnşallah ilk faturalarınızda bunları da hissedeceksiniz" şeklinde konuştu. 20 Nisan itibarıyla başlayan bir aylık faturasız gaz dönemiyle birlikte, 20 Nisan'dan sonra kesilen fatura tutarı sıfır olacak. Ancak 20 Nisan'dan önce kesilen faturalar için ücretsiz fatura dönemi, fatura kesim tarihinden itibaren bir ay sonrası olarak belirlendi.

Merkezi sistemlerde ise ilk ay fatura düzenlenmeyecek ve sonraki aylarda uygulanacak ücretsiz doğal gaz uygulamasında site yönetimi faturayı buna göre düzenleyecek. Bu gelişmelerle birlikte, Türkiye'de doğal gaz faturalarında önemli bir indirim sağlanması bekleniyor.

HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Oyuncu Esra Dermancıoğlu’ndan bomba açıklama: “Kadir Doğulu benimle imam nikahı yaptı”

Oyuncu Esra Dermancıoğlu’ndan bomba açıklama: “Kadir Doğulu benimle imam nikahı yaptı”