Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Eğitim Hatay Erzin' de bir ilk büyük talep var

Hatay Erzin' de bir ilk büyük talep var

Erzin, Hatay'ın tarihine yeni bir sayfa ekleyerek ilk kitap fuarına ev sahipliği yaptı. Erzin Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, spor salonunda gerçekleşti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay Erzin' de bir ilk büyük talep var
KAYNAK: İHA

Açılış törenine, Erzin İlçe Kaymakamı Onur Özaydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu, İlçe Spor Müdürü Hanifi Demirkıran, kamu kurum müdürleri, birçok yazar ve şair katılım gösterdi. Kaymakam Özaydın, fuarın amacını şu sözlerle açıkladı: "Bugün burada güzel bir etkinliğe şahit oluyoruz. Erzinlileri kitaplarla buluşturmayı amaçladık. İnsanlar devamlı televizyon, bilgisayar ve cep telefonlarından biraz olsun uzaklaşmasını düşünerek, bu fuarı düzenledik. Fuarımıza katılan değerli yazar arkadaşlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederim.”

AW081362_01

Erzin'de ilk kez düzenlenen kitap fuarı, 15 yayınevinin katılımıyla gerçekleşti. Fuarın düzenlenmesine öncülük eden Antakyalı Yazar Gülşen Gazel, "Erzin’de ilk defa kitap fuarı düzenleniyor, geniş çaplı değil ama başlangıç olarak iyi bir adım. İnsanları kitaplarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah bu fuarın geleneksel hale dönüşmesini sağlarız" şeklinde konuştu.

AW081362_02

Açılışın ardından Kaymakam Onur Özaydın, Yazar Gülşen Gazel’e teşekkür plaketi takdim etti. Kitapseverlerin ilgiyle karşıladığı fuar, önemli bir kültürel etkinlik olarak Erzin halkının takdirini kazandı.

AW081362_05

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaspor Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü

Konyaspor Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü