Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Zonguldak'ta Müzikhol İşletmecisinin Öld*rülmesiyle İlgili Duruşma

Zonguldak'ta Müzikhol İşletmecisinin Öld*rülmesiyle İlgili Duruşma

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşanan ve müzikhol işletmecisi Tolga Korkmaz'ın öldürülmesiyle sonuçlanan cinayetin sanığı Muhammet B.'nin yargılanması devam ediyor

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Zonguldak'ta Müzikhol İşletmecisinin Öld*rülmesiyle İlgili Duruşma
KAYNAK: İHA

Zonguldak'ta yaşanan cinayetle ilgili olarak Devrek ilçesindeki bir müzikholde gerçekleşen olayın sanığı Muhammet B.'nin yargılanması devam ediyor.

Müzikhol işletmecisi 44 yaşındaki Tolga Korkmaz'ın eşi C.Y., mahkemede verdiği tanıklıkta, olay sırasında yaşananları şu sözlerle anlattı: "Tolga arkasını döndüğünde Muhammet arkasından ateş etti. Onlar kaçtı, biz de ambulansı aradık." İddialara göre, Muhammet B. ve diğer sanıklar, Korkmaz'a ait işyerine gelerek çıkan tartışmada silah kullanmış ve Korkmaz'ı vurmuşlardı. Korkmaz, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Sanıklar hakkında Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame, kasten öldürme ve diğer suçlamalarla ilgili hapis cezası talep ediyor. Mahkeme, sanıklardan Zihni B. ve Levent A.'nın tutukluluk sürelerini göz önünde bulundurarak tahliyelerine karar verirken, Muhammet B.'nin tutukluluğunun devamına hükmetti. Duruşma, güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından ileri bir tarihe ertelendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Arda Güler: "Bu formayı giymek en büyük gurur"

Arda Güler: "Bu formayı giymek en büyük gurur"