Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Yine denizlerden göçmen topladılar: İzmir açıklarında 100 göçmen kurtarıldı

Yine denizlerden göçmen topladılar: İzmir açıklarında 100 göçmen kurtarıldı

İzmir'in Menderes ilçesi açıklarında Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilen can salları içerisinde bulunan 57 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yine denizlerden göçmen topladılar: İzmir açıklarında 100 göçmen kurtarıldı
KAYNAK: İHA

İzmir'in Menderes ilçesi açıklarında meydana gelen olayda, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilen can salları içerisinde 57 düzensiz göçmen tespit edildi. Sahil Güvenlik ekipleri, 14 Aralık günü bu bölgede can salı içerisinde bulunan göçmenleri kurtarmak üzere harekete geçti. Yunanistan unsurlarının geri ittiği 4 can salı içerisinde bulunan 57 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik botları tarafından kurtarılarak güvenli bir noktaya getirildi.

Aynı gün içinde, Dikili ilçesinde görevli Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-10) tarafından tespit edilen bir lastik bottaki 43 düzensiz göçmen ise Sahil Güvenlik botları tarafından yakalandı. Göçmenler, Sahil Güvenlik ekiplerince sağlık kontrolleri ve diğer gerekli işlemler için karaya çıkartılarak İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'ne sevk edildi. Bu olayla birlikte toplamda 100 düzensiz göçmenin yakalandığı ve geri gönderme sürecinin başlatıldığı bildirildi.

İzmir Açıklarında Göçmen Hareketliliği2

İzmir Açıklarında Göçmen Hareketliliği

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çayırova Belediyesi Ankaragücü'nü evinde ağırlayacak

Çayırova Belediyesi Ankaragücü'nü evinde ağırlayacak