Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Yaşlı babaya miras dayağı

Yaşlı babaya miras dayağı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde yaşayan 80 yaşındaki Memik Batmaz, iddiaya göre miras anlaşmazlığı nedeniyle kızı, damadı ve torunları tarafından darp edildiğini öne sürdü. Memik Batmaz, aile içi tartışmanın miras nedeniyle çıktığını ve oğluna ev almasından dolayı saldırıya uğradığını belirtti

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yaşlı babaya miras dayağı
KAYNAK: İHA

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde yaşayan 80 yaşındaki Memik Batmaz, iddiaya göre miras anlaşmazlığı nedeniyle kızı, damadı ve torunları tarafından darp edildiğini öne sürdü. Memik Batmaz, aile içi tartışmanın miras nedeniyle çıktığını ve oğluna ev almasından dolayı saldırıya uğradığını belirtti.

Yaşlı adam, kızlarının kendisine arabalarını çalma suçlamasında bulunduğunu ve bu nedenle polis tarafından gözaltına alındığını iddia etti. Can güvenliğinin olmadığını ifade eden Batmaz, torunlarının kendisine yönelik tehditlerde bulunduğunu belirterek, "Torunlarım seni yakacağım ve kanını içeceğim diyor. Can güvenliğim yok benim, benden başka kimsem yok. Bir ben varım, bir ailem, bir de Allah'ım" dedi.

AW076054_01

Hollanda'dan gelip arabayı almak istediler

Batmaz, yaşadığı olayı şu şekilde anlattı: "İki kızım Hollanda'dan gelerek tek ağızdan elimdeki arabayı almak için polise 'arabamız çalındı' diye ihbarda bulunmuş. İbrahimli'de bir dükkana geldiğimde polis ekipleri arkamdan geldi. Arabanın çalıntı olduğunu ve bu yüzden beni ve arabayı polis merkezine götürmeleri gerektiğini söylediler. Bunu benim çocuklarım yaptı. Daha sonra kızlarım tarafından, çoluk çocuk tarafından darp edildim. Hepsi üzerimize çullandılar. Bizi darp eden iki kızım, torunlarımdır. Ardından polis ekipleri darp olayına ilişkin rapor almamızı söylediler ve biz de gidip raporumuzu aldık."

AW076054_02

Ev almadığım için saldırıya uğradım

Saldırı sonucunda evinin kapı ve pencerelerinin kırıldığını ve tehditlerin devam ettiğini belirten Batmaz, can güvenliğinin olmadığını ifade etti. Ayrıca, kızlarına ev aldığı için oğluna ev almadığını söylediği için saldırıya uğradığını belirtti.

AW076054_03

AW076054_04

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MİT Kerkük Eyalet Sorumlusu Çiya Amed kod isimli Remzi Avcı'yı yakaladı

MİT Kerkük Eyalet Sorumlusu Çiya Amed kod isimli Remzi Avcı'yı yakaladı