Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Yangından sonra gelen esrarengiz mesaj korkuttu!

Yangından sonra gelen esrarengiz mesaj korkuttu!

Mersin'de çıkan yangının ardında bırakılan gizemli mesaj, aileyi endişelendirdi. Elektrik kesintisi ve güvenlik kamerasının devre dışı kalması tesadüf mü?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yangından sonra gelen esrarengiz mesaj korkuttu!
KAYNAK: İHA

Mersin'in Akdeniz ilçesi Siteler Mahallesi'ndeki 5627 Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binada, 7 Mart'ta henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, aileyi tedirgin etti. İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sonucu kurtarılan üç çocuğun sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. Ancak, olayın ardından aileye bırakılan Arapça bir not, gizemli bir hava oluşturdu. Not, 'Çok sevinmeyin, iyi şeyler hala yolda' şeklindeydi ve ailenin endişelenmesine neden oldu.

Yangından Sonra Gelen Esrarengiz Mesaj Korkuttu! (2) Result

Aile, Esrarengiz Mesajı Polise Bildirdi

Ailenin, yangının ardından kapılarına bırakılan not üzerine polise başvurarak şikayetçi olduğu belirtildi. 14 yaşındaki lise öğrencisi Ömer Hac Kasım, olay günü evlerine döndüğünde dumanların yükseldiğini fark ettiğini ve yangının kendi dairelerinin girişinde gerçekleştiğini gördüğünü ifade etti. İtfaiye ekipleri, abisinin eşi ve üç çocuğunu yangın sırasında kurtararak sağlık durumlarının iyi olduğunu açıkladı.

Yangından Sonra Gelen Esrarengiz Mesaj Korkuttu! (3) Result

Dumanın Etkisiyle Hastaneye Kaldırılan Çocukların Durumu İyi

Ömer Hac Kasım, kardeşlerinin dumandan etkilendikten sonra hastaneye kaldırıldığını ancak durumlarının iyi olduğunu belirtti. Yangının neden çıktığını bilmediklerini ifade eden Hac Kasım, olayın ardından bir gün sonra kapılarına bırakılan Arapça mesajın şaşkınlık yarattığını söyledi.

Yangından Sonra Gelen Esrarengiz Mesaj Korkuttu! (5) Result

Gizemli Olayın İzleri Güvenlik Kamerasında Yok

Olaydan bir gün sonra kapılarında buldukları mesajın ardından, aile komşularının güvenlik kameralarını inceledi. Ancak, içeriye giren veya çıkan kimseyi göremediklerini belirten Hac Kasım, bu durumun aileyi daha da endişelendirdiğini dile getirdi.

Yangından Sonra Gelen Esrarengiz Mesaj Korkuttu! (4) Result

Elektrik Kesintisi ve Güvenlik Kamerasının Devre Dışı Bırakılması Şüpheleri Arttırıyor

Olay günü binada kısa süreli bir elektrik kesintisi yaşandığını belirten Hac Kasım, oturdukları dairenin girişindeki güvenlik kamerasının devre dışı bırakıldığını gördüklerini ifade etti. Ayrıca, kamera yangın sırasında tamamen yanmış olup, evin içerisinde hasar olmamakla birlikte merdivenin kötü yanmış olduğunu ekledi. Aile, yaşanan gizemli olayın aydınlatılması için polise başvuruda bulunarak soruşturma talep etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Konyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler