Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Yangın değil cinayetmiş! Detaylar şok edecek

Yangın değil cinayetmiş! Detaylar şok edecek

İzmir'de 2 kişinin ölümüne neden olan yangının kundaklama olduğu ortaya çıktı. Kadın, sevgilisiyle tartıştığı için yangını çıkardığını itiraf etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yangın değil cinayetmiş! Detaylar şok edecek
KAYNAK: Haber Merkezi

Olay, 20 Eylül günü İzmir'in Bayraklı ilçesinde meydana geldi. Fuat Edip Baksı Mahallesi Zeki Yavaş Sokak'ta bulunan bir eğlence mekanında henüz tespit edilemeyen bir sebepten yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Yangında, dumandan etkilendiği öğrenilen emekli öğretmen Mehmet Naci Sözüner (67) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan işletme sahibi Mustafa Bendeş ise 19 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Yangının ardından polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, eğlence mekanının sahibi Mustafa Bendeş'in sevgilisi E.B. (36) gözaltına alındı.

E.B., ifadesinde, sevgilisi Mustafa Bendeş ile sürekli kavga ettiklerini, olay günü de yine tartıştıklarını ve kendisine şişe fırlatıp hakaret ettiğini söyledi. O kızgınlıkla çantasından çıkardığı çakmak ile bez parçasını tutuşturup eğlence mekanının pençeden içeriye attığını itiraf etti.

E.B., ardından bir süre bekleyip alevlerin dükkanı sardığını gördükten sonra olay yerinden yaya olarak kaçtığını söyledi.

İfadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen E.B., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

İki masum insan hayatını kaybetti

Olay, iki masum insanın hayatını kaybetmesine neden oldu. Emekli öğretmen Mehmet Naci Sözüner, yangında dumandan etkilenerek hayatını kaybetti. İşletme sahibi Mustafa Bendeş ise 19 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Kadın 19 gün sonra vicdan azabı çekti

Yangından sonra 19 gün boyunca vicdan azabı çeken E.B., polis merkezine giderek teslim oldu. E.B., ifadesinde, sevgilisinin ölümünden dolayı pişman olduğunu söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de 2 kişi suçüstü yakalandı 

Mersin'de 2 kişi suçüstü yakalandı