Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Yalova’da "Uçak Düştü" İhbarı Korkuttu: Asılsız Çıktı

Yalova’da "Uçak Düştü" İhbarı Korkuttu: Asılsız Çıktı

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde uçak düştüğü ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Ancak yapılan incelemeler sonucunda ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yalova’da "Uçak Düştü" İhbarı Korkuttu: Asılsız Çıktı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Taşköprü beldesinde, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen "uçak düştü" ihbarı, bölgede paniğe neden oldu. İddiaya göre, Yalova Hava Meydan Komutanlığı yakınlarında bir uçağın düştüğünü belirten ihbar, kısa süre sonra "helikopter düştü" şeklinde düzeltildi. Bunun üzerine itfaiye ve ambulans ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Bölgeye intikal eden ekipler, ilk olarak Yalova Hava Meydan Komutanlığı ile irtibat kurdu. Komutanlıktan alınan bilgilere göre, o bölgeye ait herhangi bir uçak veya helikopterin düşmediği teyit edildi. Bu bilginin ardından ekipler bölgeden ayrıldı ve ihbarın asılsız olduğu anlaşıldı.

Alçak uçuş yapan uçak düşmüş sanıldı

Olayın asılsız ihbara dayanmasının nedeni ise kısa süre içinde netlik kazandı. İhbarı yapan vatandaş, bölgede alçak uçuş gerçekleştiren bir eğitim uçağını gözden kaybettiği sırada, yakılan bir ateşin dumanını fark etti. Bu durumu uçak düşmesi olarak değerlendiren vatandaş, durumu hemen çağrı merkezine bildirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eskişehir'de Sağanak Yağış Hayatı Felç Etti

Eskişehir'de Sağanak Yağış Hayatı Felç Etti