Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Van Başkale'de Güvenlik Korucusu Cinnet Getirdi: Eşini Öldürdü, Ardından İntihar Etti

Van Başkale'de Güvenlik Korucusu Cinnet Getirdi: Eşini Öldürdü, Ardından İntihar Etti

Van'ın Başkale ilçesine bağlı Yukarı Darıca Mahallesi'nde meydana gelen trajik olayda, güvenlik korucusu F.G., bilinmeyen bir sebeple eşini silahla vurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Van Başkale'de Güvenlik Korucusu Cinnet Getirdi: Eşini Öldürdü, Ardından İntihar Etti

Van'ın Başkale ilçesine bağlı Yukarı Darıca Mahallesi'nde meydana gelen trajik olayda, güvenlik korucusu F.G., bilinmeyen bir sebeple eşini silahla vurdu. Ardından aynı silahla intihar eden F.G., yaşanan dehşet anında hayatını kaybederken, olay çevresi jandarma ve sağlık ekiplerince sarıldı.

Olay, Yukarı Darıca Mahallesi'nde yaşandı. Güvenlik korucusu olan F.G., evinde eşi Ç.G. ile henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden tartışmaya başladı. Cinnet geçiren F.G., elindeki silahı kullanarak eşini vurdu. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri hemen durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, F.G. ve eşi Ç.G.'nin cansız bedenleriyle karşılaştı. Cenazeler, otopsi için adli tıp kurumuna sevk edilirken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Güvenlik korucusunun yaşadığı cinnet anının sebepleri ise henüz belirlenemedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya İş Kadınlarından Ödül Gecesi

Antalya İş Kadınlarından Ödül Gecesi