Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ünye'de park halindeki tıra çarparak hayatını kaybetti

Ünye'de park halindeki tıra çarparak hayatını kaybetti

Ordu'nun Ünye ilçesinde genç bir sürücü, park halindeki bir tıra çarparak altına girdiği kazada hayatını kaybetti. olay, sosyal medyada yaptığı dikkat çeken paylaşımla da gündeme geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünye'de park halindeki tıra çarparak hayatını kaybetti
KAYNAK: İHA

Ordu'nun ünye ilçesine bağlı saca mahallesi akkuş-niksar yolu üzerinde trajik bir kaza meydana geldi.

19 yaşındaki mustafa ali bayramoğlu'nun kullandığı 52 lf 030 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak park halindeki bir tırın dorsesine çarptı. şiddetli çarpışmanın etkisiyle otomobil, tırın altına girdi.

Otobüsün altına giren genç sürücü kurtarılamadı

kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. ordu büyükşehir belediyesi ünye itfaiye grup amirliği ekipleri, dorse altında sıkışan otomobili ve içerisindeki genç sürücüyü güçlükle çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. ağır yaralı olarak ünye devlet hastanesi'ne kaldırılan mustafa ali bayramoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Sosyal medyada dikkat çeken paylaşım

kazadan yaklaşık bir saat önce, genç sürücü mustafa ali bayramoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. bayramoğlu, "yanıma gelmiş oturuyor, ellerimle oynuyor, yüzüme gülüyor, gözleri çok güzel bakıyor. tırın altına girmeden önce hafızamın bana oynadığı bir oyun" ifadelerini kullanmıştı.

Polis ekipleri inceleme başlattı

olay sonrasında polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı. kazanın nedenleri ve sorumluları hakkında daha fazla bilgi edinmek amacıyla çalışmalar sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya'da benzin ihracatı tekrar yasaklanabilir

Rusya'da benzin ihracatı tekrar yasaklanabilir