Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ünlü Oyuncu Hırsızı Etkisiz Hale Getirdi: ' Ters Kelepçe Yaptım'

Ünlü Oyuncu Hırsızı Etkisiz Hale Getirdi: ' Ters Kelepçe Yaptım'

Şişli'de bir kadının aracının çalınması, ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz'ın cesur müdahalesiyle sonuçlandı. Olayın detayları ve Yılmaz'ın açıklamaları haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Oyuncu Hırsızı Etkisiz Hale Getirdi: ' Ters Kelepçe Yaptım'
KAYNAK: İHA

Şişli Duatepe Mahallesi'nde, Rus uyruklu bir kadının kiraladığı elektrikli otomobil, kontak anahtarı içerisindeyken çalındı. Kadın, aracını kilitlemiş olsa da, bir hırsızın araca girmesine engel olamadı. Hırsız, aracı çalıştırıp uzaklaşmaya başladı. Ancak kadın, eşiyle birlikte hırsızı takip ederek durdurmayı başardı.

Olay esnasında, ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz, olay yerinde bulunarak hırsızı etkisiz hale getirdi. Yılmaz, hırsıza karşı mücadele ederken çevredeki vatandaşların da yardımını alarak onu kontrol altına aldı. Ardından polise haber verildi ve hırsız gözaltına alındı. Ferhat Yılmaz olay yerine gelen polis ekiplerine hırsızı teslim etti. Yaşananlar, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve olayın detayları ortaya çıktı.

Yere Yatırıp Ters Kelepçe Yaptım2

Yılmaz'ın Açıklamaları

Olayın ardından Yılmaz, yaptığı müdahale hakkında konuştu. Kendisini ve çevresindeki insanları korumak için böyle bir adım attığını belirten Yılmaz, olayın genç birinin uyuşturucu etkisi altında gerçekleştirdiği bir suç olduğunu ve benzer durumların yaşanmaması temennisinde bulundu.

Yere Yatırıp Ters Kelepçe Yaptım3

Yere Yatırıp Ters Kelepçe Yaptım

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karşıyaka Samsunspor'u farklı yendi: Galibiyet serisi sürüyor

Karşıyaka Samsunspor'u farklı yendi: Galibiyet serisi sürüyor