Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Üç Kahvehaneye Silahlı Saldırı

Üç Kahvehaneye Silahlı Saldırı

Esenyurt’ta, bir gecede üç farklı kahvehaneye silahlı saldırı düzenlendi. İki saldırı aynı sokakta ve karşılıklı kahvehanelere gerçekleştirildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Üç Kahvehaneye Silahlı Saldırı
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Esenyurt’ta, bir gecede üç farklı kahvehaneye silahlı saldırı düzenlendi. İki saldırı aynı sokakta ve karşılıklı kahvehanelere gerçekleştirildi. Saldırılar sonucunda bir kişi yaralandı ve saldırı anları güvenlik kameralarına yansıdı. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Saldırı Anları Güvenlik Kamerasında

Esenyurt Balıkyolu Mahallesi 456. Sokak’ta, saat 00.30 sıralarında, plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil durdu. Otomobilden inen şüpheli, karşılıklı bulunan iki kahvehaneye ateş açtı. Bir kahvehaneye dört, diğerine ise yedi kurşun isabet etti. Saldırı anında pencerelerden dağılan cam parçaları, bir kişinin yüzünü kesti. Saldırı, kahvehanede bulunan kişilerin panik olmasına neden oldu.

Aynı Gecede Üç Silahlı Saldırı

Aynı gece, saat 05.30 sıralarında, İstiklal Mahallesi Büyükayazma Caddesi üzerinde bulunan bir başka kahvehanede de silahlı saldırı gerçekleşti. Plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil durdu ve otomobilden inen şüpheli saldırgan kahvehaneye ateş açtı. Kahvehanenin kapalı olması büyük bir facianın önüne geçti.

İş Yeri Sahibi ve Çalışanları Konuştu

İş yeri sahibi İhsan Geçit, sabah iş yerini açtığında kurşunlanmış olduğunu gördüğünü belirtti. Geçit, “Kimseyle bir husumetim, alıp veremediğim yok. İçeride kimse yoktu zaten gece kapalıydı o saatte. 10-11 tane kurşun sıkılmış, bir şarjör boşaltılmış. Neyin nesi biz de anlamadık. Gri bir araba duruyor, sıkıyor gidiyor.” dedi.

Kahvehane çalışanı Murat Kara ise, “Bu sabah kahveyi açtığımda camların, delik deşik olduğunu gördüm. Direkt polisi aradım, emniyetten geldiler, inceleme yaptılar. Şu anda bu işi yapacak hiç kimse aklımıza gelmiyor. Düşmanımız, hasmımız yok. Sabaha karşı 5 buçuk civarlarında yoldan arabayla geçen bir tanesi burayı taramış.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çanakkale Sahillerinde Sahil Güvenlik 39 Kaçak Göçmeni Yakaladı

Çanakkale Sahillerinde Sahil Güvenlik 39 Kaçak Göçmeni Yakaladı