Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Uşak'ta Şiddetli Yağışlar Hayatı Felç Etti! Vali Ergün Açıkladı

Uşak'ta Şiddetli Yağışlar Hayatı Felç Etti! Vali Ergün Açıkladı

Uşak'ta akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağışlar, kent genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Uşak Valisi Turan Ergün, yaşanan olaylara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Uşak'ta Şiddetli Yağışlar Hayatı Felç Etti! Vali Ergün Açıkladı
KAYNAK: İHA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı sağanak yağış ve fırtına uyarısının ardından Uşak'ta beklenen şiddetli yağış akşam saatlerinde başladı. Yağışların etkisiyle kent genelinde birçok olumsuz durum yaşandı. Uşak Valisi Turan Ergün, yaşananlara ilişkin AFAD il binasında basın açıklaması yaptı.

“112'ye 706 İhbar Geldi”

Uşak Valisi Turan Ergün, yaptığı açıklamada, şiddetli yağışın başlamasının ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne toplamda 706 ihbarın ulaştığını belirtti. İhbarların bir kısmının mükerrer olduğunu ifade eden Vali Ergün, "Bu ihbarların 137'si aktif vaka olarak değerlendirildi. Bu vakaların 110'u su baskını, 27'si ise mahsur kalma olaylarıydı. Mahsur kalan vatandaşların tamamına müdahale edildi ve hepsi güvenli bir şekilde kurtarıldı. Şu an itibariyle mahsur kalan kimse bulunmuyor. Diğer su baskını olaylarına ise itfaiye, AFAD, belediye ve diğer kamu kurumları müdahale ediyor. Suları boşaltmak için çalışmalar sabaha kadar sürecek. 72 araç ve 248 personel bu süreçte aktif olarak görev alıyor" dedi.

“Şu Anda Trafik Sorunu Yok”

Vali Ergün, basın açıklamasında ayrıca Uşak genelinde trafikle ilgili herhangi bir sorunun bulunmadığını belirterek, "Tüm yollarda trafik akışı devam ediyor. Meteoroloji Müdürlüğü'nden aldığımız bilgilere göre, yağışlar aralıklarla sürecek ancak etkisini büyük oranda kaybetmiş durumda. Şu an için acil bir sorun bulunmamakta. Sadece bazı iş yerlerinde ve resmi binaların bodrum katlarını basan suların boşaltılması için çalışmalar sürdürülüyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor Başakşehir Maç Sonucu

Antalyaspor Başakşehir Maç Sonucu