Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Türkiye'nin Dört Bir Yanında Narkogüç-44 Operasyonları: 741 Kilogram Uy*şturucu Ele Geçirildi

Türkiye'nin Dört Bir Yanında Narkogüç-44 Operasyonları: 741 Kilogram Uy*şturucu Ele Geçirildi

Türkiye Genelinde Gerçekleştirilen Narkogüç-44 Operasyonlarında Büyük Başarı: 741 Kilogram Uy*şturucu Ele Geçirildi, 163

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye'nin Dört Bir Yanında Narkogüç-44 Operasyonları: 741 Kilogram Uy*şturucu Ele Geçirildi
KAYNAK: İHA

Türkiye İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uy*şturucuyla mücadele kapsamında düzenlenen Narkogüç-44 operasyonlarının başarısını sosyal medya hesabından duyurdu. Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve İstihbarat Daire Başkanlığı koordinasyonunda; İstanbul, Hakkari, Antalya, Ankara, Malatya, Batman, Elazığ, Siirt, Van, Diyarbakır, Aydın, Ordu, Kahramanmaraş, Samsun, Adana, Edirne, Tekirdağ, Isparta, Kırıkkale ve Kocaeli illerinde gerçekleştirildi.

Yapılan operasyonlarda toplamda 741 kilogram uy*şturucu madde ele geçirilirken, 163 zehir taciri ve sokak satıcısı da gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Yerlikaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uy*şturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar" ifadelerine yer verdi.

Operasyonların gerçekleştirildiği 20 ilde halkın güvenliği adına önemli bir adım atıldığını vurgulayan Bakan Yerlikaya, "Uy*şturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına karşı yürütülen Narkogüç-44 operasyonları, Türkiye'nin dört bir yanında huzur ve güvenin teminatı olmaya devam edecek" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
UEFA yetkilileri TFF'yi ziyaret etti

UEFA yetkilileri TFF'yi ziyaret etti