Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Videolar Asayiş Tokatla komaya giren adamın görüntüleri ortaya çıktı!

Tokatla komaya giren adamın görüntüleri ortaya çıktı!

İstanbul'da alkol aldığı mekandan çıkan adam evine yürüdüğü esnada çakmak isteyen şahıs tarafından tokatlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Mecidiyeköy'de yaşanan olay, 19 Eylül Salı günü saat 04.15 sıralarında meydana geldi. Gece boyunca bir mekanda eğlenen Bilgin H., alkol aldıktan sonra evine doğru yürüyüşe geçti. Ancak, yolda karşısına çıkan Naif T. isimli bir şahıs, çakmak istedi. Aralarında çıkan anlaşmazlık ve tartışmanın büyümesi sonucunda, Naif T. tarafından sert bir tokatla yere düşürülen Bilgin H., başını şiddetli bir şekilde yere çarptı.

Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı ve Bilgin H.'nin bilincini kaybedip yere düşmesi görüntülendi. Sağlık ve polis ekipleri, olay yerine hemen sevk edildi. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Bilgin H., sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yoğun bir bakım sürecine alınan Bilgin H.'nin komaya girdiği öğrenildi, ve yaklaşık bir aydır hastanede tedavi görmekte.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı ve saldırgan Naif T.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde, çakmak istediğini isteyen Bilgin H. ile tartıştıklarını ve kendisine tokat atıldığını belirten Naif T., adamın başının yere çarpması sonucunda hareketsiz kaldığını ifade etti. Adli işlemleri tamamlanan şüpheli, "kasten yaralama" suçundan mahkemeye çıkarılarak tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP'den Müge Anlı ve Esra Erol'a karşı eleştiri

MHP'den Müge Anlı ve Esra Erol'a karşı eleştiri