Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Tekstil fabrikasını uy*şturucu serasına çevirdiler!

Tekstil fabrikasını uy*şturucu serasına çevirdiler!

Kapalı gibi görünen tekstil fabrikasına jandarma ekipleri tarafından operasyon düzenlenince gerçek ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tekstil fabrikasını uy*şturucu serasına çevirdiler!
KAYNAK: İHA

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı, Süleymanpaşa Nusratlı Mahallesi'nde bulunan kapalı gibi görünen bir tekstil fabrikasına düzenlediği operasyonda şok edici bir keşfe imza attı. Operasyon sonucunda fabrika sahibi ve bekçi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gizli Fabrika Operasyonu

Tekirdağ'da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon, Süleymanpaşa Nusratlı Mahallesi'nde Y.Ö. isimli şahsa ait olduğu belirtilen tekstil fabrikasına yoğunlaştı. Kapalı gibi görünen fabrikada yapılan detaylı aramalarda, ekipler makine ve tekstil malzemelerinin yanı sıra gizli odalara ulaştı.

889 Kök Kenevir ve 4 Kilo 550 Gram Esrar

Gizli odalarda yapılan aramada, iklimlendirme yöntemiyle yetiştirilen 889 kök kenev*r ve 4 kilo 550 gram esr*r ele geçirildi. Ayrıca, iklimlendirme sürecinde kullanılan teçhizat ve malzemeler de operasyonun detayları arasında yer aldı. Şüpheli Y.Ö.'nün ikametinde gerçekleştirilen aramada ise ruhsatsız bir tabanca ve buna ait 8 adet fişek bulundu.

Tekstil Fabrikasını Uyuşturucu Serasına Çevirdiler!

Fabrika Sahibi ve Bekçi Adli Makamlara Sevk Edildi

Jandarma ekiplerince yapılan işlemlerden sonra fabrika sahibi Y.Ö. ve tekstil atölyesinde bekçi olarak çalışan Y.K. adli makamlara sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon, bölgede yasadışı faaliyetlere karşı verilen mücadelenin bir göstergesi olarak dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2023 yılında 56 bin düzensiz göçmen yakalandı

2023 yılında 56 bin düzensiz göçmen yakalandı