Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa Kestel'de Tekstil Fabrikasında Yangın: Maddi Hasar Var

Bursa Kestel'de Tekstil Fabrikasında Yangın: Maddi Hasar Var

Bursa'nın Kestel ilçesinde bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, itfaiyenin yoğun çalışmaları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmazken, fabrikada ciddi maddi hasar oluştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa Kestel'de Tekstil Fabrikasında Yangın: Maddi Hasar Var
KAYNAK: İHA

Bursa'nın Kestel ilçesinde bulunan bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmazken, fabrikada maddi hasar meydana geldi.

Yangın, Kestel ilçesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan tekstil fabrikasında çıktı. Alevlerin hızla yükseldiğini fark eden fabrika çalışanları, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Yangın, rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü ve kısa sürede geniş bir alana yayıldı.

Ekipler Hızlı Müdahale Etti

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Metrelerce yükselen alevlerle mücadele eden itfaiye ekipleri, yangını bir saatlik yoğun çalışmanın ardından kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangının ardından fabrikada ciddi maddi hasar meydana geldi ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangının Nedeni Araştırılıyor

Ekipler, yangının çıkış sebebini belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Brent petrolün varil fiyatı 76,47 dolar

Brent petrolün varil fiyatı 76,47 dolar