Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Tekirdağ'da Masaj Salonlarında Fuh*ş Operasyonu: 12 Kişi Tutuklandı

Tekirdağ'da Masaj Salonlarında Fuh*ş Operasyonu: 12 Kişi Tutuklandı

Tekirdağ'da masaj salonlarında gerçekleştirilen fuh*ş operasyonunda 12 kişi tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tekirdağ'da Masaj Salonlarında Fuh*ş Operasyonu: 12 Kişi Tutuklandı
KAYNAK: İHA

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği, masaj salonlarında gerçekleştirilen fuh*şa yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 38 kişi yakalandı ve bu kişilerden 12'si tutuklandı.

Çorlu ilçesindeki masaj salonlarında fuh*ş yapıldığına dair yapılan soruşturma kapsamında, para karşılığında fuh*ş yaptırıldığı tespit edildi. 15 Şubat 2024 tarihinde, 7 farklı masaj salonuna eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda fuh*şa yer temini ve aracılık yaptığı belirlenen 13 şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca, fuh*ş yapıldığı belirlenen 25 sözde masöz kadın da yakalandı. Masaj salonlarında yapılan aramalarda, cinsel amaçlı kullanılan materyaller ve fuh*ş için kullanılan 20 cep telefonu ile 1 adet havalı tabanca ele geçirildi. Ayrıca, fuh*ştan elde edildiği düşünülen 36.965 TL, 700 Euro ve 400 Dolar'a da el konuldu.

Şüphelilerin Durumu

Operasyon kapsamında yakalanan şüpheliler, Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Sağlık sorunları nedeniyle bir şüpheli hakkında ev hapsi tedbiri uygulanırken, mahkeme tarafından 12 kişi tutuklanarak Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rizespor Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu

Rizespor Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu