Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Taksim Meydanı'nda Motosikletli Kapkaççılar İki Gün İçinde Altı Telefon Çaldı

Taksim Meydanı'nda Motosikletli Kapkaççılar İki Gün İçinde Altı Telefon Çaldı

Taksim Meydanı ve çevresinde motosikletli iki kapkaççı, iki gün içerisinde dört kadın dahil altı kişinin cep telefonunu çaldı. Kapkaç anları güvenlik kameralarına yansıdı ve zanlılar kısa sürede yakalanarak tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Taksim Meydanı'nda Motosikletli Kapkaççılar İki Gün İçinde Altı Telefon Çaldı
KAYNAK: İHA

Taksim Meydanı ve çevresinde, motosikletli iki kapkaççı, kaldırımda yürüyen vatandaşların cep telefonlarını hedef aldı. İki gün süren saldırılarda, 4'ü kadın toplam 6 kişinin cep telefonunu çalan zanlılar, soğukkanlılıkla eylemlerini gerçekleştirdi. Kapkaç anları güvenlik kameralarına yansıdı ve zanlılar kısa sürede yakalandı.

Kapkaç olaylarının ardından mağdurların şikayetleri üzerine Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Mağdurların ifadeleri ve güvenlik kamera görüntüleri doğrultusunda yapılan çalışmalar, şüphelilerin 21 yaşındaki Yasin Y. ve 19 yaşındaki İbrahim Halil B. olduğunu ortaya çıkardı. Polis, onlarca saatlik görüntü kaydını inceledikten sonra, şüphelileri adım adım takip etti. Yasin Y., Sütlüce Mahallesi’ndeki evinde, İbrahim Halil B. ise Kağıthane Hürriyet Mahallesi’nde bir cadde üzerinde yakalandı. Şüpheliler, emniyete götürüldü ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Juyh

Tutuklandı

Emniyette yapılan sorgulamada, Yasin Y.’nin 8 suç kaydının bulunduğu, İbrahim Halil B.’nin ise yaşına eşit sayıda suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Tutuklanan iki kapkaççı, cezaevine gönderildi. Kapkaç anlarının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ise soruşturma dosyasına eklendi.

Hn Öjh

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Toprak Razgatlıoğlu rekorları kırmaya devam ediyor

Toprak Razgatlıoğlu rekorları kırmaya devam ediyor